• Новинка
Sheawasy Скрита Камера-Камера Шпионин HD1080p с активирането на движение, Скрита камера шпионин за домашния офис Удобства, за грижи за възрастните хора в детската стая и в?

Sheawasy Скрита Камера-Камера Шпионин HD1080p с активирането на движение, Скрита камера шпионин за домашния офис Удобства, за грижи за

BGN 15.98
Налично
Налично

【Скрита камера с ночником】 Не само за скрита камера за сигурност, но и лека нощ, осигуряващ мек топло бяла светлина през нощта, идеален за настаняване в хола, детската стая, спалнята, коридора, по стълбите или в офиса, болница, хотел, хостел и т Моля, обърнете внимание : това устройство е предназначено само за видео, не може да записва звук. 【Надежден HD 1080 P】 Като камера за сигурност, тя облекчава ясна видео във формат HD 1080 P дори и при най-малкото движение.благодарение на картата памет 32 G ще спестите своето време и пари!. 【Откриване на движение PIR и датчик от здрач до зори】 Той е снабден с датчик за движение PIR и датчик за осветеност.В режим PIR той започва да заснемат, след откриване на топли обекти (като хора, домашни животни, автомобили), което спестява време на оглядывание назад и удължава живота на батерията.Благодарение на сензора за осветеност нощно работи от здрач до зори в интелектуален режим на осветление. 【Дълго време на автономна работа】 Вградена батерия с капацитет 1000 mah дава възможност на камерата night light работи около 3 часа при постоянна видеоклиповете.В режим PIR време на готовност може да достигне до няколко седмици. 【Лесна употреба】 Той е доста лесен за използване, без приложенията / Wi-Fi не е необходимо да се адаптира.В комплекта са включени : лека нощ за камери за сигурност x 1, USB кабел x 1, пин-код за нулиране x 1, силиконова въже X 1. Благодарение на това място консумира много по-малко енергия.Той пише само тогава, когато покрай преминават хора или други теплокровные същества.Спестява време на възпроизвеждане.Поддържа на склад.ТИТУЛЯР КАМЕРА, каишка, USB кабел, четец за карти памет.ТИТУЛЯР КАМЕРА, каишка, USB кабел, четец за карти памет.За разлика от охранителни камери с активирането на движение, на базата на сравнение на изображения, пасивни инфрачервени камери работят чрез откриване на промени в нивата на инфрачервеното излъчване.

Подробности

Подобни продукти в категория