• Новинка
Пистолет за Тафтинга 2 в 1 С Вырезанной Ворсовой Линия Пистолет за Ворсового Килим 59 X 78 Начална Плат за Тафтинга Килим Стартов комплект Кърпа за Тафтинга Килим Комп?

Пистолет за Тафтинга 2 в 1 С Вырезанной Ворсовой Линия Пистолет за Ворсового Килим 59 X 78 Начална Плат за Тафтинга Килим Стартов комплект

BGN 1.00
Налично
Налично

【Изсечен купчина 2 в 1 и петлевый купчина 】 Ръчно переключайтесь между вырезанным дрямка и петлевым дрямкаМожете да замените ножици за подстригване власинките на нож за електрически вериги кърпичка за няколко минути.Създаване на килими собствен дизайн, можете да създадете множество уникални по рода си произведения на изкуството. 【Изключителна стикер за кожата пистолет за тафтинга】10 специално разработени етикети за кожата напълно се повтаря формата на корпуса на пистолета за тафтинга, което ви позволява да персонализирате своя изключителен пистолет за тафтинга.Използвайте сменяеми етикети, без да оставя никакви следи. 【В търговската мрежа】 Основна тъкан за тафтинга лека и мека, но по-здрав от монашеската плат, чул или памучен плат, и е промишлен стандарт за използване с тафтинговым пистолет. 【Дълготрайност на материала】35% памук и 65% полиестер. плътност на 26 х 26 шева на квадратен инч.Двойна патици и двойна рамка, размер, 59 "X 78".Идеален за тафтингового пистолет и гигантски перфорационных игли. 【Подкрепа Tuft】 Пълна подкрепа tuft и 20 хиляди участници + частна група по изготвянето на тафтингов / килим. 【Изсечен купчина 2 в 1 и петлевый купчина 】 Ръчно переключайтесь между вырезанным дрямка и петлевым дрямка.Можете да замените ножици за подстригване власинките на нож за електрически вериги кърпичка за няколко минути.Създаване на килими собствен дизайн, можете да създадете множество уникални по рода си произведения на изкуството. 【Изсечен купчина 2 в 1 и петлевый купчина 】 Ръчно переключайтесь между вырезанным дрямка и петлевым дрямка.Можете да замените ножици за подстригване власинките на нож за електрически вериги кърпичка за няколко минути.Създаване на килими собствен дизайн, можете да създадете множество уникални по рода си произведения на изкуството.Пистолет за тафтинга 2 в 1 (бледо розово) x1 59 "X 78" Начална плат за тафтинга x1.

Подробности

Подобни продукти в категория