• Новинка
Бягаща фенер с клипсой CYCLESPEED за нощни разходки, Водоустойчив Бягащи светлини IPX6 за пътеки, Акумулаторна батерия led Походный фенер за яката с кучешка каишка за деца/?

Бягаща фенер с клипсой CYCLESPEED за нощни разходки, Водоустойчив Бягащи светлини IPX6 за пътеки, Акумулаторна батерия led Походный

BGN 2.60
Налично
Налично

?【За упражнения или работа】 ходови светлини 2022 година ще ви осигурят сигурността, тъй като нощите са по-дълги фенерче с щипка лесно да се съхранява в чантата си, за джогинг или кола за вечерната джогинг или сутрешната разходка с кучето. лампа със скоба и значително повишава сигурността на децата при игрите навън в тъмното. ❤️ Моля, обърнете внимание, че три натискане на този водещият фенер изискват сила и бързина.Ако отговорът е в три натискане не е поверително, ние можем да се издаде нова. 5️⃣【Нов фенер за разходка 2022 】 Този нощен фенер за джогинг има общо 5 различни режима на осветление.При натискане на ЕДИН ПЪТ стартира режими на осветяване на клипа : 100% яркост и 50% яркост.При три щелчках включени режими на осветление : 100% COB, бяла стробоскоп, червен стробоскоп.С универсален осветление за бягане не би трябвало да имате проблеми с намирането на това, което отговаря на вашия стил.Лампа-клипса - това е решение, без помощта на ръцете за безгрижно пътуване през нощта / рано сутрин и "задължително" допълнително зимно облекло за бягане за жени / мъже / деца. ?【Magenetic Clip-on Light】 Този походный фенер, закрепен директно до вашия колан, така че кажете сбогом със сложни нагрудными ремъци.Работещ фенерче - това е издръжлив и ефективен избор за широк спектър от приложения.Прикрепете лампа със скоба за бягане към колана или врата / колана / с дълга блуза / риза / зимни шапочке за джогинг, за кучета и кучета поводку за леки разходки с кучето, с лост за каране на велосипед, към магнитни детайлите на вашия автомобил за обслужване или към вашия раница за къмпинг / туризъм. ?【Работи под дъжда】 Прогулочный лампа за нощни разходки е с клас на водонепропускливост IPX6, така че можете да тича няколко мили под дъжда.Водоустойчив корпус позволява лесно екипировка за бягане да функционират и в най-неблагоприятните условия, както скоба за светоотражающего облекло за джогинг гарантира, че той няма да бъде твърде трудно скача по време на движение.clip on light - много удобен вариант благодарение на гъвкавост дизайн : общо 2,3 грама! Отлично допълнение към традиционните жилетам за сигурност. ?【Акумулаторна Typc-C】Светлини за разходка през нощта перезаряжаются USB тип C, така че не са необходими отделни батерии.Лампа CYCLESPEED clip on light идва с зарядно кабел Mirco USB.Батерията на фенера за бягане със скоба може да бъде достатъчно, за цели 3-8 часа непрекъсната работа, а дизайнът на сменяеми затваряне и позволява измиване скоба за фенер за джогинг, без риск от увреждане фенери за разходка през нощта. ❤️Нулев риск❤️ Ако получите повреден ходова фенер, ние бихме искали да го замени ви за нов.Ако искате да се върнете, просто се свържете с нас.Хубаво е да излезем навън, дори и в тъмното, когато имате фенер за движение, който ви позволява да вижда пред себе си дори и в тъмната гора.

Подробности

Подобни продукти в категория