• Новинка
Детски футболни щитове AIMISICAR за младежи, на Лигавицата на долната част на крака и защитни ръкави за прасец за момчета и момичета, 3-15 години, за да футболни игри, защи?

Детски футболни щитове AIMISICAR за младежи, на Лигавицата на долната част на крака и защитни ръкави за прасец за момчета и момичета, 3-15

BGN 6.39
Налично
Налично

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката ⚽【Съдържанието на опаковката】- 1 чифт футболни визии за прасец и 1 чифт ръкави за прасец, идеални за игра на футбол. ⚽【Цялостна защита на пищяла】- Силни футболни спортни накладки за пищялите, направени от високо полипропиленова обвивка, която помага ефективно за намаляване на въздействието върху костите и мускулите на краката; ЕВА-подплата детски футболни наколенников осигурява висок комфорт и дълготрайност. ⚽【Футболни щитове за пищяла, с висока еластичност DRI-FIT】 - Безшевни, дишащи ръкави DRI-FIT осигуряват удобен и надежден за кацане, дизайн с двойна тръба помага щиткам за пищяла да остане на място, не соскальзывая по време на игра. ⚽【Ергономичен изчистен дизайн】- Форма на визии за пищяла AIMISICAR Kids Youth Soccer облегает прасеца, не сдавливая крака, което ги прави идеални за деца и юноши, момчета и момичета. ⚽【Надеждна засаждане】- на Разположение футболни щитове за опашка в три размера.Моля, запознайте се с нашата таблица с размери в раздел изображение, за да изберете най-подходящия вариант.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви дадем 100 точки удовлетворение. ⚽【Съдържанието на опаковката】- 1 чифт футболни визии за прасец и 1 чифт ръкави за прасец, идеални за игра на футбол. ⚽【Цялостна защита на пищяла】- Силни футболни спортни накладки за пищялите, направени от високо полипропиленова обвивка, която помага ефективно за намаляване на въздействието върху костите и мускулите на краката; ЕВА-подплата детски футболни наколенников осигурява висок комфорт и дълготрайност. ⚽【Футболни щитове за пищяла, с висока еластичност DRI-FIT】 - Безшевни, дишащи ръкави DRI-FIT осигуряват удобен и надежден за кацане, дизайн с двойна тръба помага щиткам за пищяла да остане на място, не соскальзывая по време на игра. ⚽【Ергономичен изчистен дизайн】- Форма на визии за пищяла AIMISICAR Kids Youth Soccer облегает прасеца, не сдавливая крака, което ги прави идеални за деца и юноши, момчета и момичета.

Подробности

Подобни продукти в категория