• Новинка
Слънчевата Леща Заваръчен шлем с Автоматично Затъмняване, Филтър Цвят на обектива 3-11, с 4.3 x 2 е Подходящ за всички стандартни прозорци Шлем за Заварчици, 2 бр.

Слънчевата Леща Заваръчен шлем с Автоматично Затъмняване, Филтър Цвят на обектива 3-11, с 4.3 x 2 е Подходящ за всички стандартни

BGN 7.67
Налично
Налично

2 бр Заваряване шлем с автоматично затъмняване Лен.Широка кацане-подходящ за всички стандартни прозоречните отвори заваръчни каски.Автоматично оцветяване - той може автоматично се скриват в режима на заваряване и филтриране на ярка светлина.Високо качество-в него се използват LCD-дисплеи с висок стандарт и многослоен филтър за оптични смущения.Лесен за употреба - автоматично включване / изключване. Лен заваръчен шлем с автоматично затъмняване 2 бр. Широка кацане-подходящ за всички стандартни прозоречните отвори заваръчни каски.Автоматично оцветяване - той може автоматично се скриват в режима на заваряване и филтриране на ярка светлина.Високо качество-в него се използват LCD-дисплеи с висок стандарт и многослоен филтър за оптични смущения.Лесен за употреба - автоматично включване / изключване. Светли състояние : DIN3 Тъмни състояния : DIN11 (10) Размер на видимост : 90 x 30 мм Източник на захранване : слънчева батерия, подмяна на батериите не изисква Коефициент на пропускливост на УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи 313 нм .

Подробности

Подобни продукти в категория