• Новинка
Цифров фотоапарат Sony ZV-1 (black) с набор за поред / видеоблогинга. Комплектът включва: карта SanDisk Extreme обем 64 GB, 12-инчов статив Grispter, чанта за носене и много други.

Цифров фотоапарат Sony ZV-1 (black) с набор за поред / видеоблогинга. Комплектът включва: карта SanDisk Extreme обем 64 GB, 12-инчов

BGN 28.50
Налично
Налично

20,1-мегапикселова 1-инчов CMOS-матрица Exmor RS BSI; Обектив ZEISS 24-70 мм с резолюция в еквивалент на f / 1,8-2,8 Видео UHD 4 K30p със странично откидывающимся сензорен дисплей HLG 3,0". Персонализиране на фона на расфокусировки посока 3-капсульного микрофон за демонстрация на продуктите в реално време. 20,1-мегапикселова 1-инчов CMOS-матрица Exmor RS BSI; Обектив ZEISS 24-70 мм с резолюция в еквивалент на f / 1,8-2,8. Видео UHD 4 K30p със странично откидывающимся сензорен дисплей HLG 3,0". Персонализиране на фона на расфокусировки посока 3-капсульного микрофон за демонстрация на продуктите в реално време.Sony ZV-1 е оборудван с откидывающимся отстрани докосване на екрана 3.0 инча и германските микрофон с 3 капсюлями, които са идеални за предна запис. ZV-1 е подходящ също и за тази на публиката благодарение на настройката на демонстрации на продукти, функции расфокусировки на фона, ефект "Мека кожа" и автоматична експозиция с приоритет на лица.Въпреки елегантен и лек дизайн, ZV-1 и отличава се с голяма дръжка за дясната ръка, която е идеална за запис на едната ръка в съчетание с предната контролна лампа, увеличени бутон за запис на горния панел и многоинтерфейсной nuts за закрепване на аксесоари.Също е впечатляващ стандартен зум, carl ZEISS оптика, еквивалентни 24-70 мм, със светла бленда f / 1.8 с максимален обхват на диафрагми. Активна стабилизация на изображението Оптичен, подходяща за писане по време на разходка, помага за стабилизиране на отснятый материал и намаляване на трептенето на фотоапарата.Комплектът включва цифров фотоапарат Sony ZV-1 (black), карта с памет 64 GB San Disk Extreme 90 MB / s SDXC, водоустойчив Мек калъф за носене с пагон, статив Gripster, четец на карти памет с висока скорост, 3-те пъти портфейл за карти с памет, високо качество на салфетка за почистване от микрофибър.

Подробности

Подобни продукти в категория