• Новинка
Калъф за Кърмене, Мек Калъф За Кърмене, Трайни Защитни Изравняващи Презрамки, Дишащи Шал за Хранене на Бебето, за Дома, за Пътуване на открито (# 2)

Калъф за Кърмене, Мек Калъф За Кърмене, Трайни Защитни Изравняващи Презрамки, Дишащи Шал за Хранене на Бебето, за Дома, за Пътуване на открито

BGN 0.33
Налично
Налично

【Многофункционален калъф за кърмене】 Този мек в двуслоен калъф за кърмене, предназначени за различни целиИзработен от един слой памук и един слой комарите окото, той може да се използва като чанта за майката, така и противомоскитная мрежа за бебето, осигурявайки многофункциональную защита за вас и вашето бебе. 【Регулируеми бретельки за личен комфорт】 Благодарение на регулируемому дизайн каишка за ръка, този мек калъф за кърмене позволява да се коригира дължината на каишка за ръка, в съответствие с вашите специфични нужди, предоставяне на удобни и надеждни за кацане всеки път. 【Надеждна и частния защита】 Този калъф за хранене не само осигурява неприкосновеността на личния живот на кърмещи майки, но и осигурява надеждна защита, напълно затваряне на интимните части на тялото, което ви дава допълнително спокойствие при хранене на бебето кърмене на публично място. 【Лесни за почистване и трайни】Калъф за кърмене може да се пере директно в пералнята, което улеснява неговото почистване и грижи.Благодарение на трайни материали, този калъф може да се използва в продължение на дълго време, без износване. 【Дишащи и удобни】 Този шал за хранене на бебето, изработени от кодирани мрежи с отвори с дебелина 1 мм, дишаща, който предпазва от прах и удобен в чорап.Вашето дете ще бъде готино и комфортно по време на кърмене, че ще направи време на хранене без стрес както за вас, така и за вашето бебе.Вид на продукта : Мек калъф за кърмене Материал : Памук, PET, полиэфирное влакна Размер на продукта : прибл. 95,5 х 79 см / 37,6 х 31,1 см Опаковъчен sheet1 х Мек калъф за кърмене.

Подробности

Подобни продукти в категория