• Новинка
Dengduoduo 【3 опаковки】 Защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло за iPhone 13 6,1 и iPhone 13 Mini 5,4, Ultra HD, твърдост 9H, защита от надраскване, удобен за носене, лесен ?

Dengduoduo 【3 опаковки】 Защитно фолио за обектива на камерата от закалено стъкло за iPhone 13 6,1 и iPhone 13 Mini 5,4, Ultra HD, твърдост

BGN 3.99
Налично
Налично

【Съвместимост】 Защитно фолио за камера от закалено стъкло е предназначена за i Phone 13 6,1 "и i Phone 13 Mini 5,4" (с 2 лещи на камерата)Не е подходящ за i Phone 13 Pro и 13 Pro Max. 【Подобри дизайн нощна стрелба】 Вграден кръг за нощна стрелба на защитно фолио на обектива.Премахване на отблясъци, причинени от светкавица, запазване на оригиналното качество на изображението, дори и през нощта. 【Устойчивост на надраскване 9 часа и пълна защита】 е Изработена от закалено стъкло 0,33 мм, елегантен дизайн със заоблени ъгли 2.5 D, с олеофобным слой, идеално защитава обектива на камерата от вода, масло, прах и драскотини. 【С висока разделителна способност】 подобрена функция на светлина може да се в 99,99% гаранция, че оригиналното качество на снимки и видео.Никога не нарушава качеството на изображението. 【Лесна инсталация】 Дори и неопитен потребител, може да се инсталира много лесно, просто align отвор за намаляване на шума, както и слот за карти на обектива.С висококачествено лепило, за да се предотврати лесно отваливание по време на употреба.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас за решаване.

Подробности

Подобни продукти в категория