• Новинка
evpct 6 бр. Комплект Моливи за очна линия на очите със Син блясък, Комплект цветни Моливи за очи ojos ojos contra el agua, Тъмно Синьо, Зелено, Лилаво, Червено, Розово, Металик, Цвет?

evpct 6 бр. Комплект Моливи за очна линия на очите със Син блясък, Комплект цветни Моливи за очи ojos ojos contra el agua, Тъмно Синьо,

BGN 2.33
Налично
Налично

❤【Набор от цветни гелевых подводок за очи, 6 цвята】 дръжка за очна линия 6 различни цветове, включително и матирана, златна, с метална и перлата ефект молив за очи, както и суперпигментированную формула, която може бързо цветовеРазнообразие от модни цветове може да отговори на вашите различни нужди в грима.Това Тъмно синьо трептене, Светло синьо Трептене, Тъмно-Зелен блясък, Светло зелено трептене, Лилава блясък, розов блясък. ❤【Многофункционално използване на】 Цветен молив-очна линия може да се използва не само за грим на очите, но и като молив за устни и сенки за очи и молив за вежди.Този набор от цветни подводок за очи 4 в 1 може да ви даде различно усещане от употреба. ❤【Мерцающая и мат очна линия】 Този комплект сенки за очна линия, която включва събиране на flash и matte, позволява да се прилага различен грим за различни поводи, от младежи ярка грим до навършване на smoky eyes.Мек, лъскав молив за грим на очите ще ви помогне да се създадат ясни силуети и красива молив за очи. ❤【Водоустойчив и издръжлив】 высокопигментированный, много лесно се нанася и да се боядиса, водоустойчиви, устойчиви на размазыванию, интензивно оцветяване се запазва в продължение на целия ден носене. ❤【Идеален подарък】 очна линия 6 различни цвята, натурална удобна формула и крем текстура, която лесно се нанася и може да бъде смесена.Подходяща за различни мероприятия, сватби, партита, пазаруване и т. Той е изработен от висококачествени материали и може да продължи цял ден.Това ще бъде чудесен подарък за вашите приятели, добри приятели и семейство.

Подробности

Подобни продукти в категория