• Новинка
Дренажна помпа VEVOR, 1/2 с. л. 4320 г / ч, Потопяема Водна помпа от чугун и неръждаема стомана, отвеждане на 1-1 / 2 NPT С 10-футовым кабел, Автоматичен поплавковый прекъсвач с ка?

Дренажна помпа VEVOR, 1/2 с. л. 4320 г / ч, Потопяема Водна помпа от чугун и неръждаема стомана, отвеждане на 1-1 / 2 NPT С 10-футовым

BGN 2.67
Налично
Налично

Мощност на помпата 1/2 с : Нашият потопяема картера може да се вдигне на вода вертикално на височина 28 метра и изпомпва до 4320 литра на час.Ефективен мед двигател със защита от топлинни претоварване и ниско ниво на шум осигурява сигурна и отлична работа.Той е идеален за поддържане на мазето сухи по време на силен поток от вода, такива като дъжд, топенето на сняг и т. Използването на вашия нов отстойного помпа ще бъде страхотно!.Проектиран за дълъг живот : Висококачествени материали гарантира получаването на висококачествени резултати.Помия помпа за избата е оборудвана коррозионностойкой чугунени рамка с антикорозионна повърхност от неръждаема стомана за продължителна работа под вода.Той е от клас на водонепропускливост IPX8 и получи сертификат UL, така че няма нужда да се притеснявате за качеството.Управление без помощта на ръцете : не бихте ли предпочели да седне, удобно седнал на дивана, и да позволи на помпа да си вършат работата?Е, сега можеш!Благодарение на вградения поплавковому выключателю нашия потопяема помпа автоматично се стартира и изключва в зависимост от нивото на водата.Той е предназначен за енергоспестяващо и трудозатратного използване в системи за отводняване. отпуснете се и позволете помпа да ви спаси от излишни тревоги.Създаден специално за Вас : Диаметър на изхода на водата е 1-1 / 2 " NPSC.Нашата автоматична отстойниковый помпа пропуска твърди частици с диаметър до 0,1 инча.Той е оборудван с 10-футовым кабел за захранване, достатъчно дълъг, за беспроблемного връзка.Освен това, ергономична дръжка го прави лесно преносим.Лесно приспосабливайтесь към всяка ситуация.Лесен монтаж : Вие ще бъдете готови за експлоатация на помпата само за три лесни стъпки.Свързване на маркуча за подаване на вода.След това сложете го в ямата, нетъкани материали запушалка и работете!Този помия помпа с поплавковым ключа за лампата е подходяща за прояснителя размер на над 22 инча (В) x 15 см (диаметър).

Подробности

Подобни продукти в категория