• Новинка
Надуваем матрак Jaroky, Надуваем дюшек Queen с вградена помпа, Надуваем Надуваем матрак за 3 минути Надувания/дефлация, с максимално тегло от 660 килограма, 80 × 60 × 18 см, под?

Надуваем матрак Jaroky, Надуваем дюшек Queen с вградена помпа, Надуваем Надуваем матрак за 3 минути Надувания/дефлация, с максимално

BGN 56.99
Налично
Налично

?【Изпомпване без усилия】 С вградена електрическа помпа можете да се надува или отнесена надуваем матрак само за 3-5 минути без никакви усилия ръчно ?【Максимален комфорт】 Нашата надуваема легло, различен уникален ергономичен дизайн, който осигурява изключителна стабилност и комфорт, благодарение на което тя прилича на истинско легло.Ще се насладите на спокоен нощен сън всеки път. ?【Премиум качество】 Изработени от висококачествен PVC с дебелина 0,65 мм, нашата надуваема легло приятна за кожата и притежава водоотблъскващ.В двуслоен материал осигурява дълъг експлоатационен живот. ?【Портативен и удобен】 Нашата надуваема легло с размер 80 × 60 × 18 см напълно разложенном и да е форма и с тегло до 660 килограма е идеален както за вътрешно, така и за външна употреба.Когато не се използва, тя може лесно да се сгъва до компактни размери и се съхранява в придружаващия джоба за носене. ?【Пълен комплект】 В допълнение към надуваеми легла получавате чанта за съхранение, кръпки за ремонт на PVC и ръководство за експлоатация, което ще опрости създаването и поддръжката на надуваеми легла. ?【Изпомпване без усилия】 С вградена електрическа помпа можете да се надува или отнесена надуваем матрак само за 3-5 минути без никакви усилия ръчно. ?【Максимален комфорт】 Нашата надуваема легло, различен уникален ергономичен дизайн, който осигурява изключителна стабилност и комфорт, благодарение на което тя прилича на истинско легло.Ще се насладите на спокоен нощен сън всеки път. ?【Премиум качество】 Изработени от висококачествен PVC с дебелина 0,65 мм, нашата надуваема легло приятна за кожата и притежава водоотблъскващ.В двуслоен материал осигурява дълъг експлоатационен живот. ?【Портативен и удобен】 Нашата надуваема легло с размер 80 × 60 × 18 см напълно разложенном и да е форма и с тегло до 660 килограма е идеален както за вътрешно, така и за външна употреба.Когато не се използва, тя може лесно да се сгъва до компактни размери и се съхранява в придружаващия джоба за носене.

Подробности

Подобни продукти в категория