• Новинка
INTEROOKIE Тъмно черен животински елемент вълк лъв, тигър имитация на пренос на вода татуировка стикер за татуировки (TBS-8373)

INTEROOKIE Тъмно черен животински елемент вълк лъв, тигър имитация на пренос на вода татуировка стикер за татуировки (TBS-8373)

BGN 0.67
Налично
Налично

Начин на употреба : 1 Напълно почистете и подсушете кожата. Изберете шаблон, оставете 5 мм в краищата, за да изрежете и махнете пластмасов лист. Нанесете рисуване на татуировки-надолу по кожата и почистете татуировка влажна кърпа или гъба в продължение на 20 ~ 30 секунди. Леко сгънете ъгъл на хартията-основа, за да се провери, не переклеилась ли е тя.Как да деинсталирате : Просто намокрете татуировка бебешко олио или домакинството на алкохол повече от няколко минути, след това соскребите. Спрете употребата при поява на раздразнения.Не пръскайте директно в очите.Не е за деца под 3 години.Начин на употреба : 1. Напълно почистете и подсушете кожата. Изберете шаблон, оставете 5 мм в краищата, за да изрежете и махнете пластмасов лист. Нанесете рисуване на татуировки-надолу по кожата и почистете татуировка влажна кърпа или гъба в продължение на 20 ~ 30 секунди. Леко сгънете ъгъл на хартията-основа, за да се провери, не переклеилась ли е тя.Как да деинсталирате : Просто намокрете татуировка бебешко олио или домакинството на алкохол повече от няколко минути, след това соскребите. Спрете употребата при поява на раздразнения.Не пръскайте директно в очите.Не е за деца под 3 години.Начин на употреба : 1. Напълно почистете и подсушете кожата. Изберете шаблон, оставете 5 мм в краищата, за да изрежете и махнете пластмасов лист. Нанесете рисуване на татуировки-надолу по кожата и почистете татуировка влажна кърпа или гъба в продължение на 20 ~ 30 секунди. Леко сгънете ъгъл на хартията-основа, за да се провери, не переклеилась ли е тя.Как да деинсталирате : Просто намокрете татуировка бебешко олио или домакинството на алкохол повече от няколко минути, след това соскребите. Спрете употребата при поява на раздразнения.Не пръскайте директно в очите.Не е за деца под 3 години.

Подробности

Подобни продукти в категория