• Новинка
Резьбовая поставяне MAHZA От Неръждаема Стомана с Голяма Плоска Шестостенни корона с шестоъгълни Глави Мебели за дома Спойка на Съединителната Поставяне на Съедини?

Резьбовая поставяне MAHZA От Неръждаема Стомана с Голяма Плоска Шестостенни корона с шестоъгълни Глави Мебели за дома Спойка на Съединителната

BGN 18.05
Налично
Налично

✈Орех се отличава с висока твърдост, добра устойчивост на износване и силна фиксирующей способност ✔Точните размери и високото качество на улесняват вашият ремонт или монтаж. ✔ Лесно се идентифицира. ✔Всяка гайка маркирани по съответния размер. ✔ Много удобно, за да изберете желания набор от винтове. ✈Орех се отличава с висока твърдост, добра устойчивост на износване и силна фиксирующей способност. ✔Точните размери и високото качество на улесняват вашият ремонт или монтаж. ✔ Лесно се идентифицира. ✔Всяка гайка маркирани по съответния размер. ✔ Много удобно, за да изберете желания набор от винтове.Характеристики : здрава и компактна многофункционална устойчива на плъзгане стомана, не съдържащи примеси.

Подробности

Подобни продукти в категория