• Новинка
Брезент RAINDEWAY Сверхпрочный Водоустойчив 10x16 Фута -14 Мили Сверхпрочный Бреза с метални пръстени и повишен ъгли и ръбове, устойчиви на uv, Многоцелеви поли-бреза, син / ?

Брезент RAINDEWAY Сверхпрочный Водоустойчив 10x16 Фута -14 Мили Сверхпрочный Бреза с метални пръстени и повишен ъгли и ръбове,

BGN 1.00
Налично
Налично

Сверхпрочный бреза с дебелина 14 mils; 6,8 унции / квадратен двор, брой сплитки 16 x 16;.Метални пръстени и качествена прострочка по краищата за по-голяма трайност;.Гари / син двуцветен дизайн, може да се използва и от двете страни;. изработена от плътно изтъкани найлонови влакна;. 【Сверхпрочный брезент】 дебелина 14 mils, 6,8 унции / квадратен двор, може да се използва с всяка ръка, ако искате сиво или синьо.Този бреза е изработен от плътно изтъкани найлонови влакна и е с размер тъкат 16 x 16, устойчива на счупвания. 【УСТОЙЧИВОСТ НА UV + ЗАЩИТА ОТ АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ】Този брезата може да осигури защита от ултравиолетови лъчи на слънцето, той е заредете пръстени, които два пъти засилени материал tarps и качествени шевове, предпазват вашите продукти от екстремни метеорологични условия. 【Метални втулки + подсилени РЪБОВЕ】Бреза edges е подсилена с D-образни пръстени по дължината за закрепване на различни предмети и места, разстоянието между D-образна лети пръстени е около 23,5 инча. 【Готов размер】 Размер tarps RAINDEWAY-това е фактически размер, който можете да използвате, можете да получите бреза в пълен размер.Този брезата може да защити вашия покрив, камион, кола, палатка, клетки за домашни любимци, лодка или улична мебели от дъжд, пясък, прах и слънчева светлина, никога не знаеш, когато брезата е полезно. 【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Ако имате някакви проблеми с качеството, моля, просто ни пишете за проблема на електронната поща по всяко време, и ние ще се погрижим за вас. 【Сверхпрочный брезент】 дебелина 14 mils, 6,8 унции / квадратен двор, може да се използва с всяка ръка, ако искате сиво или синьо.Този бреза е изработен от плътно изтъкани найлонови влакна и е с размер тъкат 16 x 16, устойчива на счупвания. 【УСТОЙЧИВОСТ НА UV + ЗАЩИТА ОТ АТМОСФЕРНИ ВЛИЯНИЯ】Този брезата може да осигури защита от ултравиолетови лъчи на слънцето, той е заредете пръстени, които два пъти засилени материал tarps и качествени шевове, предпазват вашите продукти от екстремни метеорологични условия.

Подробности

Подобни продукти в категория