• Новинка
Безжична петличный микрофон Sevenoak за iPhone, iPad Батерия - 10 Часа - 2,4 Ghz Mini Plug и Play Безжичен Ненасочено Кондензаторен микрофон за запис на Интервю, Видеоподкаста, видео бл?

Безжична петличный микрофон Sevenoak за iPhone, iPad Батерия - 10 Часа - 2,4 Ghz Mini Plug и Play Безжичен Ненасочено Кондензаторен

BGN 1.00
Налично
Налично

Вид на предаване : 2,4 Ghz Диаграма на насоченост : Ненасочена.Честотна характеристика : 20 Hz-16 khz. Чувствителност : -42 db. Честота на дискретизация : 48 khz.Вноски : 16 бита.Обхват на предаване : 50 м (без препятствия).Изходна мощност на RF : 6 стока.Живот на батерията TX : 10 часа.Капацитет на батерията : 95 ма. Порт за зареждане : USB-C. Размери : TX : 52x18x17 мм; RXU / RXD : 46x26x9 mm. Тегло : TX : 9,5 г RXU : 5,5 г RXD : 6,5 г. ▶【Безжичен петличный микрофон за i Phone】Безжичен микрофон SKM-W10-D2 за i Phone оборудван с 2 предаватели и 1 приемник Светкавица, сертифициран Пфи. ▶【Чрез зареждане на телефона】Приемник безжичен петличного микрофон е оборудван с USB порт-C, което позволява да заредите телефона си по време на запис.Той поддържа протокол за бързо зареждане QC / PD, което позволява използване на мобилен телефон по време на зареждане, за да се избегне прекъсване на живо.Отличен за директно излъчване / онлайн срещи / запис / видео блог и др ▶【10 часа живот на батерията】 Безжичен петличный микрофон за iphone е в състояние непрекъснато да работи в продължение на 10 часа.Безбарьерное предаване на разстояние надвишава 164 фута (50 м).Напълно отърви се от оковите на различни линии и безпокойство за електроенергия.Пълно задоволяване на нуждите на продължителен запис (Забележка : моля, изключвайте микрофона, когато той не се използва). ▶【Намаляване на шума】 Благодарение на вградения изключителна технология за намаляване на шума той е заглушава шума, като фонови звуци и звуци на движението по пътищата, създавайки за вас чисти вокали. ▶【Преносим мини микрофон】 Общото тегло на предавател TX и RX е не повече от 20 г. Благодарение на ультракомпактному размер и сверхлегкому теглото на предавателя не ще забави яка, когато сте го затегнете. ▶ Гаранция 2 години.За всякакви въпроси, моля, свържете се директно с нас. ▶【Безжичен петличный микрофон за i Phone】Безжичен микрофон SKM-W10-D2 за i Phone оборудван с 2 предаватели и 1 приемник Светкавица, сертифициран Пфи. ▶【Чрез зареждане на телефона】Приемник безжичен петличного микрофон е оборудван с USB порт-C, което позволява да заредите телефона си по време на запис.Той поддържа протокол за бързо зареждане QC / PD, което позволява използване на мобилен телефон по време на зареждане, за да се избегне прекъсване на живо.Отличен за директно излъчване / онлайн срещи / запис / видео блог и др ▶【10 часа живот на батерията】 Безжичен петличный микрофон за iphone е в състояние непрекъснато да работи в продължение на 10 часа.Безбарьерное предаване на разстояние надвишава 164 фута (50 м).Напълно отърви се от оковите на различни линии и безпокойство за електроенергия.Пълно задоволяване на нуждите на продължителен запис (Забележка : моля, изключвайте микрофона, когато той не се използва). ▶【Намаляване на шума】 Благодарение на вградения изключителна технология за намаляване на шума той е заглушава шума, като фонови звуци и звуци на движението по пътищата, създавайки за вас чисти вокали.

Подробности

Подобни продукти в категория