• Новинка
ZYX KFXL Пейка За упражнения Със Съпротива, Домашни Клякам Спомагателно Оборудване За Фитнес и Спортни Пейка За Корем С Гири, Упражнения За Фитнес Зала Дъска За упражн?

ZYX KFXL Пейка За упражнения Със Съпротива, Домашни Клякам Спомагателно Оборудване За Фитнес и Спортни Пейка За Корем С Гири, Упражнения

BGN 1.67
Налично
Налично

♦ Разнообразни упражнения за : Основните методи за изпълнение на упражнения на подсъдимата с гири са клекове, тренировка удари, ритници, вдигане на гири, огъване на ръка в легнало положение, лицеви опори ♦Материал : Основната група лежачей дъска се състои от скоби от двойни стоманени тръби 40,5x30,6 мм Скоба за регулиране на ъгъла на наклон на седалката представлява стоманена тръба с диаметър 38,4 мм, а поддържаща рамка за задната седалка - висококачествена стоманена тръба размери 81х40 mm. Различни специални дебели стоманени тръби осигуряват безопасност при извършване на физически упражнения. ♦ Конструкция : Пейка за упражнения се състои от статив и се закрепва с помощта на 6 стоманени винтове с диаметър 18,64 mm. Използвайте специална дълга и дебела нескользящую възглавница, за да се увеличи площта на площадката и да се избегне повреждане на пода по време на упражнения. ♦ Регулируем : Възглавница на седалката може да се регулира под 4 ъгли, подходящи за хора с различен ръст.Един оборудване може да се насладите на цялото семейство. ♦ Следпродажбено обслужване : Ние се стремим да предоставим на всеки потребител най-добрия опит.Ако имате някакви въпроси преди и след покупката можете да ни се обадите и ние ще ви предоставим най-задоволително решение в рамките на 24 часа.Като професионален производител на оборудване за фитнес, надяваме се, че сте избрали нас, не само заради цените, но и заради качеството, безопасността и детайлност. ♦ Особено голяма и дебела поролоновая поставка за краката, при изпълнение на упражнения дайте крак да положи усилие, за да получите най-амортизирующий ефект и подобряване на комфорта. ♦ Висококачествени възглавници за седалки от изкуствена кожа, която е мека и удобна, предотвращающая проникване на пот и приятна на допир. ♦Две ролки са удобни за използване, лесно се движат и те не се нуждаят от отнемащ време на лечението. Подробности, свързани с продукта ♦ Функция : Многофункционална пейка за гири (плечевая плака) ♦ Площ пол : 1460x700x1115 мм ♦ Тегло : 21 кг ♦ Тегло на опаковката : 25 кг ♦ тегло лагер : 200 кг ♦ Обем на опаковката : 963x413x380 мм ♦ Произход : Китай ♦ съвет 1.

Подробности

Подобни продукти в категория