• Новинка
Goodyear - Синя Малярная лента 0,94 инча. Малярная лента за стени, облицовки, Дърво, стъкло и метал. Устойчив на uv радиация. Е покрит с гофрирана хартия. Чисто отстраняване ?

Goodyear - Синя Малярная лента 0,94 инча. Малярная лента за стени, облицовки, Дърво, стъкло и метал. Устойчив на uv радиация. Е покрит

BGN 3.00
Налично
Налично

СИНЯ МАЛЯРНАЯ ЛЕНТА С ВЪЗМОЖНОСТ за МНОГОПОВЕРХНОСТНОГО на ПРИЛОЖЕНИЕ : 48 единици синя малярной лента на Goodyear осигуряват отлична адхезия към широк спектър от повърхности, лепило замазка, довършителни работи, дограма, стъкло и металТова многоповерхностная малярная залепваща лента, която осигурява здрав и издръжлив захват.Това твърди модел дебелина 0,94 инча и е с обща дължина от 60 ярда.ЧИСТО ОТСТРАНЯВАНЕ БЕЗ ОСТАТЪК И СРОК на ПОЛЗВАНЕ ДО 14 ДНИ : Срок на използване на тази синя малярной лента е до 14 дни.Синьо тиксо Goodyear осигурява чисто премахване и може лесно да бъде премахната, без да се повреди или лепкави следи.Не е нужно да се притеснявате за почистване лепкави петна по стените след боядисване или за неща, които сте успяхме да маркираме.Това малярная лентата син цвят, която осигурява средно ниво на сцепление, както и сертифицирана като устойчива на uv радиация.ПОКРИТА с ГОФРИРАНА ХАРТИЯ, ЗА да се придаде ПОВЕЧЕ сила на духа : В самозалепваща лента Goodyear blue painter's tape се използва гума лепило на база разтворител, която е покрита с гофрирана хартия, за да се придаде повече сила на духа.Вид лепило е много по-здрава, отколкото на лепило ленти с акрилен материал.Той е особено подходящ за прашни, неравни или силно замърсени повърхности.ЗДРАВА И УСТОЙЧИВА форма на ПРИКРИВАНЕ ЗА БОЯДИСВАНЕ : Тази синя лента специално разработена за маскиране при боядисване.Опитайте се да участват и представители на малярную лентата колкото е възможно по-близо до повърхността, която ще окрашиваться.Залепете лентата към повърхността, лек натиск, за да се уверите, че тя правилно залепен.Лесно повръщат и да стреля, добра удерживающая способността да се помага да се противопоставят на подем или навиване, специална обработка на размера на облегалката осигурява лесно за използване контролирано разматывание.ИЗБИРАЙТЕ Между РАЗЛИЧНИ ФОРМАТИ : Лента за изготвяне на Goodyear е изпълнена в син цвят с тональностью тип а, която е лесно да се различи от повечето тонове боя по време на полагането.Тази оцветена лента се предлага в 3 различни вида дебелина : 0,94 инча, 1,41 инча и 1,88 инча, с различни формати количества за всяка опаковка.Тази синя залепваща лента за маляров подходящи за работа в затворени помещения и на открито.СИНЯ МАЛЯРНАЯ ЛЕНТА С ВЪЗМОЖНОСТ за МНОГОПОВЕРХНОСТНОГО на ПРИЛОЖЕНИЕ : 48 единици синя малярной лента на Goodyear осигуряват отлична адхезия към широк спектър от повърхности, лепило замазка, довършителни работи, дограма, стъкло и метал.Това многоповерхностная малярная залепваща лента, която осигурява здрав и издръжлив захват.Това твърди модел дебелина 0,94 инча и е с обща дължина от 60 ярда.ЧИСТО ОТСТРАНЯВАНЕ БЕЗ ОСТАТЪК И СРОК на ПОЛЗВАНЕ ДО 14 ДНИ : Срок на използване на тази синя малярной лента е до 14 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория