• Новинка
Зимно Палто за кучета Kuoser с качулка, Ветрозащитная и Снегозащитная Топло Яке за домашни любимци На Руното лигавицата, Отразяваща Дебела Жилетка за малки Кученца в ?

Зимно Палто за кучета Kuoser с качулка, Ветрозащитная и Снегозащитная Топло Яке за домашни любимци На Руното лигавицата, Отразяваща

BGN 36.47
Налично
Налично

【Супер топло яке за кучета】 е Направена от висококачествен материал, ветрозащитная и снегозащитная външна повърхност и руното лигавицата защитават вашия домашен любимец от студеното време, което му позволява да се насладите на игри на открито 【ПОДВИЖНА качулка】 Ние специално разработени подвижни шапка за любимия си домашен любимец, която ще стоплят кучето си, включително и главата.Подвижна качулка има дизайн с защелкивающимися бутони, лесно се инсталира и да стреля. 【ОТВОР за колан за безопасност и отразяваща каишка】 Нашата топло зимно яке за кучета с отвор за колан за безопасност в областта на шията, което позволява лесно да се приложи яка или шлейку.Прошитая светоотражающей покритие с висока видимост, вие също ще можете бързо да откриете своя домашен любимец в критична ситуация, че ще направи кучето си по-добра видимост и сигурно през нощта. 【Лесно се побира / се отстранява】 Тази топла руното яке за кучета разработена с помощта на магически лента на корема, плътна определяне гарантира, че тялото на кучето е добре увити.В сравнение с цип, вълшебни стикери може да се предотврати залепване на козината на кучето и увреждане на кожата на кучето. 【На разположение 7 размера и 3 цвята】 XS-3 XL и червено/лилаво/синьо, тази зимно яке за кучета подходящи за повечето малки, средни и големи кучета, като Теди, чихуахуа, бийгъл, пудел, мопс, английски булдог, хъски, самоед, дакел, немска овчарка, шнауцер, лабрадор, голдън ретривър и т. За всички видове занимания на открито на закрито.Ветрозащитная и снегозащитная топло яке, предназначени за това, за вашия домашен любимец е топло и удобно, когато го носите.

Подробности

Подобни продукти в категория