• Новинка
Калъф за носене за модели NS Превключвател /ключ OLED, Комплект аксесоари за ключа Включва твърд калъф за ключа, капачки за палеца и защитно покритие за ключа OLED, защит?

Калъф за носене за модели NS Превключвател /ключ OLED, Комплект аксесоари за ключа Включва твърд калъф за ключа, капачки за палеца

BGN 3.33
Налично
Налично

?【Комплект аксесоари за ключове】 е Изработена от здрав материал EVA, предпазва ключа на конзолата и аксесоари от падане, драскотиниВътрешна мека подплата осигурява комфортно настаняване на прекъсвач.Това би бил един добър коледен подарък за един играч switch. ?【Просторен калъф за съхранение на】 Вградени 19 слотове слот за карти и самостоятелен вътрешен джоб с цип, осигуряват надеждно място за съхранение на кабели и други малки аксесоари, като например притурки, J-против и така нататък. (Забележка : не може да побере по-големи елементи, като док-станция или pro-контролери). ?【Лесно да носите със себе си】 Размера на своята практика за носене на ключа е 10,63x5,51x3,35 инча.Тънък, елегантен и компактен, той ви позволява лесно да се съхранява ключа за сигурност в чантата или раницата по време на пътуване. ?【Капачки за улавяне на палеца 】 3 чифта силиконови точки на докосване, капачки за улавяне на палеца с кошачьим нокът, напълно предпазват вашият превключвател по време на игра. ?【Отличен избор за подарък】 Нашия калъф за носене, защитно фолио за екрана и капачки за улавяне на палеца са съвместими с Nintendo Switch /NS OLED, защитен калъф е подходящ само за модели OLED.можете да получите повече удоволствие, поставяйки го в своя нов Nintendo Switch.Най-добрият избор за подарък за семейството си, децата и приятелите си. ?【Комплект аксесоари за ключове】 е Изработена от здрав материал EVA, предпазва ключа на конзолата и аксесоари от падане, драскотини.Вътрешна мека подплата осигурява комфортно настаняване на прекъсвач.Това би бил един добър коледен подарък за един играч switch. ?【Просторен калъф за съхранение на】 Вградени 19 слотове слот за карти и самостоятелен вътрешен джоб с цип, осигуряват надеждно място за съхранение на кабели и други малки аксесоари, като например притурки, J-против и така нататък. (Забележка : не може да побере по-големи елементи, като док-станция или pro-контролери).

Подробности

Подобни продукти в категория