• Новинка
[Сертифициран от Apple Пфи] Бързо зарядно за iPhone, esbeecables Компактно монтиране на зарядно устройство, USB C PD мощност 20 W с 6-футовым кабел за бързо зареждане Lightning-Type C за син?

[Сертифициран от Apple Пфи] Бързо зарядно за iPhone, esbeecables Компактно монтиране на зарядно устройство, USB C PD мощност

BGN 5.99
Налично
Налично

【Кабел Lightning, сертифициран от Apple Пфи】 Използвайте приложения кабел Пфи USB-C-Светкавица, сертифициран Пфи, за зареждане на почти всяко устройство с порт LightningКабел lightning събира устройство i Phone / i Pad / Air Pods Pro е бързо, безопасно и стабилно, максимално удължаване на срока на експлоатация на батерията.Можете директно да се свържете вашия i Phone / i Pad / i Pod и се наслаждавайте на скоростта на предаване на данни, синхронизация 480 Mbit /s. 【20 W PD Отлична Сигурност Бързо зареждане на】 Е сертифицирано монтиране на зарядно устройство, Mini USB PD C с мощност 20 Вата.Вградена защита от пренапрежение.Интелигентна система за контрол на температурата Мултифункционален технологията Intelligent Protect осигурява контрол на температурата, защита от пренапрежения, предотвратяване на късо съединение, като предотвратява перезарядку телефон и го прегряване. 【Пълна съвместимост】 е Предназначена за i Phone, i Pad, Airpods, i Pod. лицензиран кабел за зареждане на i Phone, сертифициран Пфи, гарантира липсата на поп предупредителни съобщения.Съвместим с i Phone 12 серии.Поддържа множество протоколи за зареждане да се гарантира перфектна съвместимост и оптимизирана максимална скорост на зареждане на почти всяко мобилно устройство с порт lightning. 【Компактен и мек дизайн на led индикатора 】 Здрав и мини-лаптоп, максимална преносимост.50% по-малко, отколкото при оригинално зарядно устройство с мощност 20 Вата.Спестява място и е удобна за опаковане в торби и джобове, подходяща за пътуване и за излизане навън.Светодиодът излъчва мека светлина, за да можете да видите, че вашето устройство заряжено, и лесно да намерят порт за зареждане на тъмно.Здрав корпус от огнеупорни материали, устойчиви на капки и надраскване. 【Че получавате】 1 опаковка зарядно устройство USB-C с мощност 20 W за i Phone и 1 опаковка от 6-крак USB кабел-C за зареждане на светкавица.Ние предлагаме 24 месеца безплатни такси и доживотна ефективна техническа помощ, просто не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.

Подробности

Подобни продукти в категория