• Новинка
Калъфи за седалки на тоалетни чинии за Еднократна употреба, Водоустойчиви, В Индивидуална опаковка, Големи Преносими Седалките При Саксии за Приучения Деца, За да ?

Калъфи за седалки на тоалетни чинии за Еднократна употреба, Водоустойчиви, В Индивидуална опаковка, Големи Преносими Седалките При Саксии

BGN 2.64
Налично
Налично

?【ДЖОБЕН размер】 Удобен дизайн, индивидуални опаковки за удобство за носене, перфектно се сгъва в нашите преносими пакетиМожете да ги носите в джоба, чантата или раницата по време на пътуване или къмпинг. ?【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Извадете един калъф за седалка от опаковки, разширяване и покажете 4 лепило мъжец, поставете на седалката и изхвърлете, когато ще бъдете готови. ?【ВОДОУСТОЙЧИВ】Защитни калъфи за седалки на тоалетни чинии, изработени от найлонов плик материал и е водоустойчив; те надеждно защитават от капки на съмнителни седалка на тоалетната чиния или на преносими саксии. ?【НЕ се плъзга】 Сме добавили лепила в тези еднократни покривала за седалките на тоалетната чиния за децата, така че те остават в сила, дори и когато децата се придвижват.С четири клейкими язычками, които ги предпазват от подхлъзване. ?【ДИЗАЙН надигна размер】 Много голяма дизайн на този еднократна своята практика за тоалетна осигурява максимална защита, затваряне на страничните и предната част на тоалетната чиния, за да се предотврати докосване на кожата към унитазу.Чудесно за деца и възрастни.Размер 16 "* 24" е подходящ за повечето продълговат казанчета стандартен размер.КАК СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ В ТОЗИ СЕДАЛКА ЗА ТОАЛЕТНА?Пазете тези защитни калъфи за седалките на тоалетната чиния в своята дамска чанта, чанта за памперси или кола, за да гарантиран комфорт и чистота!Нашите еднократна калъфи са идеални за семейни разходки, дълги пътувания с кола, бързи пътувания или просто за ежедневна употреба. Достатъчно на брой 10 x, преносими и удобни за пътуване. Индивидуални опаковки Малка и преносима опаковка в пътя. Размер XL Extra Large Размер еднократна употреба капак за тоалетна е 16 x 24", че е съвместим с повечето тоалетни и обществени уборных. Двойна водоустойчив слой Осигурява хигиена и не позволява директен контакт бедрата с тоалетна. Устойчива на плъзгане тиксо идва с две уникални противоскользящими скотчами, предотвращающими подхлъзване калъфи на седалката на тоалетната на седалката на тоалетната чиния.

Подробности

Подобни продукти в категория