• Новинка
PPGGZ Окото на Съда За Подправки, Кутия За Съхранение на Кухненски Подправки Кутия за съхранение на подправки, Кутия за подправки (Цвят: D, Размер

PPGGZ Окото на Съда За Подправки, Кутия За Съхранение на Кухненски Подправки Кутия за съхранение на подправки, Кутия за подправки (Цвят:

BGN 1.00
Налично
Налично

Изработен от хранително-полипропиленови материали, сигурно е полезно за здравето, да е здрава и може да се използва в продължение на дълго времеМоже да се използва за съхраняване на различни подправки, като черен пипер, захар, сол, подправки, пилешки бульон на прах, царевично брашно и т. 2 решетки за различни подправки.Изработен от хранително-полипропиленови материали, сигурно е полезно за здравето, да е здрава и може да се използва в продължение на дълго време.Може да се използва за съхраняване на различни подправки, като черен пипер, захар, сол, подправки, пилешки бульон на прах, царевично брашно и т. 2 решетки за различни подправки.Описание, Изработени от хранително-полипропиленови материали, сигурно е полезно за здравето, да е здрава и може да се използва в продължение на дълго време.Може да се използва за съхраняване на различни подправки, като черен пипер, захар, сол, подправки, прах за пилешки бульон, брашно и т. 2 решетки за различни подправки Контейнерите за подправки Не само запазват си подправки пресни, но и предотвратява попадането на прах от подправки или други замърсявания, които лесно да се почистват и използват повторно Параметри на продукта Материал : ppapapplicable space : кухня Цвят : бял, розов Размер : 20,3 см х 9.5 см Стил : 2 капак, Подходящ за хора : в общата като стандартно оборудване включва : контейнер за подправки * 1 бр. (с изключение на други демонстрационни продукти) забележки : 1. Поради различни монитори и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове на снимката. Поради ръчно измерване на допустимо отклонение е 1-3 cm3. Поради материални и технологични проблеми при получаването на стока, ще се усети някаква особена миризма.След измиване сложете го в проветрено място за отстраняване на неприятни миризми.Поради ръчно измерване съществуват отклонения в размера на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория