• Новинка
KGBFASS Безразборен Куп за Коса, изкуствена коса, Къдрава, Вълниста, Разрошени Прически, гумени ленти за Коса, Греди, Синтетична Коса За Удължаване във формата на Конск?

KGBFASS Безразборен Куп за Коса, изкуствена коса, Къдрава, Вълниста, Разрошени Прически, гумени ленти за Коса, Греди, Синтетична

BGN 2.16
Налично
Налично

Връзка за коса с дълга взъерошенной прическа : комплект за удължаване на косата KGBFASS се състои от косми с различна дължина от 6 "до 12" и има каскадни къдрициДруг вид : придава обем, пищност и лифтинг на вашия обичаен косата.Можете да използвате перука за създаване на греда на косата, "конска опашка", греда наполовина, прически, "ап-ду" или шиньона и т. Регулируем размер : Еластична дъвка за коса на наращенных косата може да се регулира за тънка или гъста коса.Можете лесно да я закачите натрупване на кок коса, като дъвка за коса.Независимо от това, дали сте жена с дълги, средни или къса коса, помия връзка, сглобени с помощта на удобен дъвка, гарантира, че вие винаги ще изглеждате страхотно.Отлично обслужване на клиенти : Вашата поръчка ще бъде изпратена бързо и лесно.Ако имате някакви проблеми, моля, свържете се с нас и ние ще ви предоставим навременна помощ.KGBFASS Мръсни гумени ленти за коса във формата на Греди, Синтетични Снопове за Удължаване на Косата във формата на Понички, за Жени или Момичета.Безразборен куп за коса Марка : KGBFASS Безразборен куп за коса Стил : Висококачествен къдрави коси вълнообразни кок за коса с еластична гумена лента Безразборен куп за коса Материал : Висококачествена термостойкое синтетично влакно, естествено, не е блестящ Цвят : 24/27 # Брой в опаковка : 1 бр. (50-55 г) Инструкции за грижа за наращенными коса : 1. Измийте със студена вода.Никога не мийте косата с топла вода, защото това може да навреди на косата влакна и да постави под заплаха стил / структурата на наращенных на косата. Добавете малко мек шампоан и нежно измийте. Изплакнете обилно с чиста вода, отново работят отгоре-надолу. Никога не скручивайте, не отжимайте, не выжимайте наращенные коса, оставете ги да изсъхнат на въздух. След пълно изсъхване на лежеше наращенные косата в желаната прическа. Никога не излагайте наращенные косата изложени на топъл инструменти за подреждане, като например сешоари, маша, или на пряка слънчева светлина.

Подробности

Подобни продукти в категория