• Новинка
Healifty Терариум бр Окачване Hanigng Е със Стил, Почистване на Контейнери за Освежителя Грим, Стъклен Разтвор на Модел, Украса за Рожден Ден, Начална Чанта, Ретро Инструме?

Healifty Терариум бр Окачване Hanigng Е със Стил, Почистване на Контейнери за Освежителя Грим, Стъклен Разтвор на Модел,

BGN 31.16
Налично
Налично

СтъклоСтъклени парфюми : Лек и подходящ размер, можете да ги съхранявате в своята дамска чанта, косметичке, пътна чанта и т. Лесен за употреба, не заема твърде много място, той сигурно и защитено.За многократна употреба, козметични контейнери : се използват за съхранение на етерични масла, есенции, козметични, вода, парфюм, тоалетна вода и т. Флакон-спрей за парфюми : Корпус флакона расписан ръчно череша модел, за да си флакон с по-нежна.Ретро опаковка парфюми : можете да го използвате в своя автомобил, което може да украсите не само вашия автомобил, но и на вкус.Корпус бутилки расписан ръчно череша модел, за да направите вашата бутилка е по-добра.Флакон за парфюм от прозрачно стъкло : леки и преносими за носене, подходяща за вътрешна и външна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория