• Новинка
ABOOFAN Насипни Бонбони, Декорация във формата на Щелкунчика Дървена Коледен Орнамент Във формата на Фигурки Щелкунчика Коледна Празнична Украса Плотове Фигурки Щел?

ABOOFAN Насипни Бонбони, Декорация във формата на Щелкунчика Дървена Коледен Орнамент Във формата на Фигурки Щелкунчика Коледна Празнична

BGN 11.09
Налично
Налично

С плоскоекранен и противоскользящим дизайн дъното на работния плот, в изискан стил войник от орехово дърво, пользующемся популярен както сред възрастните, така и при децаУкраса под формата на щелкунчика може да се използва като подпори за снимане, за да направи няколко великолепни снимки.Това украшение под формата на щелкунчика да украсят стаята си и ще си маса не е монотонен.Декор на "Лешникотрошачката" може да се използва за украса на вашия дом, хотел, ресторант, кафене и т. Красиво декорирайте стаята си, направете така, че декорация плотове изглеждаше светла и очарователна.Описание искат да имат украса за десктоп?Нашето бижу може да бъде в списъка.Това е украса, изработени от дървен материал, което ще осигури неговата дълготрайност. начертайте, направете го по-леко.Отлично украса на работния плот за дома, стаите, ресторанта и много други.Характеристики - Цвят : както е показано по - Материал : дърво Размер : 39,00 X9,50 X8,50 см. /15,33 X3,73 X3,34 инча С плосък и противоскользящим дизайн дъното за работния плот, изискан стил войник от орехово дърво, любим както възрастни, така и деца. - Декор "Лешникотрошачката" може да се използва за украса на вашия дом, хотел, ресторант, кафене и т. - Добре декорирайте стаята си, направете така, че декорация плотове изглеждаше светла и очарователна. - Украса под формата на щелкунчика може да се използва като подпори за снимане, за да направи няколко великолепни снимки. - Това е украса под формата на щелкунчика да украсят стаята си и ще си маса не е монотонно.- Цвят : Различни цветове.- Размер : 39x9,5 см. на Помещение включва 1 кукла-щелкунчика.

Подробности

Подобни продукти в категория