• Новинка
RAHYMA Weiping - Пластмасов, с монтиран на стената Диспенсер за хартиени Кърпички В Банята, Окачен Кутия за съхранение на хартиени Кърпички В Банята, Окачен Диспенсер за х?

RAHYMA Weiping - Пластмасов, с монтиран на стената Диспенсер за хартиени Кърпички В Банята, Окачен Кутия за съхранение на хартиени Кърпички

BGN 3.00
Налично
Налично

Съхранявайте тъкани на вашата тоалетна масичка в банята и офиса, чисти и сухотаСтрахотна кутия за салфетки, за тоалетна масичка, баня, колата, офиса, спални, хол и т. Обтегач гарантира, че кутия за салфетки ще бъде лесно открита и отново здраво затворена.Китайски стил и ретро дизайн, го правят идеален за домашна или бизнес употреба.Уникален, красив и практичен дизайн, идеален за декорация на вашия дом.Съхранявайте тъкани на вашата тоалетна масичка в банята и офиса, чисти и сухота.Страхотна кутия за салфетки, за тоалетна масичка, баня, колата, офиса, спални, хол и т. Обтегач гарантира, че кутия за салфетки ще бъде лесно открита и отново здраво затворена.Китайски стил и ретро дизайн, го правят идеален за домашна или бизнес употреба.Уникален, красив и практичен дизайн, идеален за декорация на вашия дом.Описаниеэта кутия за салфетки, изработени от висококачествена пластмаса, която е здрав.Това е не само практично, но и изкуства.Идеален за ползване у дома, в бани, луксозни хотели, кафенета, дневни, барове, рововете, автомобили и т. Това също така е подходящ като подарък за рожден ден или сватба.Функция - Цвят : Сив.- Материал : пластмаса.- Размер : 26*10.5 виж - Уникален, красив и практичен дизайн, идеален за декорация на вашия дом.- Съхранявайте тъкани на вашата тоалетна масичка в банята и офиса, чисти и сухота.- Китайски стил и ретро дизайн, го правят идеален за домашна или бизнес употреба.- Обтегач гарантира, че кутия за салфетки ще се отваря лесно и сигурно отново е затворен.- Страхотна кутия за салфетки, за тоалетна масичка, баня, колата, офиса, спални, хол и т. Предпоставка включва 1 * Кутия за салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория