• Новинка
DOITOOL желязната закачалка за палто, държач за дърво, закачалка, клон на дърво, закачалка за шапки, 12 куки, закачалка за дрехи, органайзер за дома, спалня (случаен цвят) ?

DOITOOL желязната закачалка за палто, държач за дърво, закачалка, клон на дърво, закачалка за шапки, 12 куки, закачалка за дрехи, органайзер

BGN 11.75
Налично
Налично

Здрава конструкция, семпъл дизайн, добро качествоВърховете на куките да образуват третия ешелон, който е подходящ за захващане на кепок, шапки, шалове или друга подходяща дреха.Топъл съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!. 12 куки, разделени на 3 нива, да ви даде достатъчно възможности за окачване на всяко облекло.Заострени куки за предотвратяване на щети и падането на дрехи.Описаниеэто желязната закачалка за палта и шапки.Всички секции са чисти и гладки, без грапава повърхност или бодли.Прост дизайн и ретро цвят отговарят на темата на прост начин на живот.Трайно закрепване осигурява по-голяма стабилност за безопасна инсталация.Добре се съчетава с модерен прост начин на живот!Функция - Цвят : случаен. - Материал : Метал. - Размер : прибл. 35x35x135 виж - е Изработен от висококачествен материал, той экологичен и е трайна. - Заострени куки за предотвратяване на щети и падането на дрехи. - Здрава конструкция, семпъл дизайн, добро качество. - 12 куки, разделени на 3 нива, да ви даде достатъчно възможности за окачване на всяко облекло. - Върховете на куките да образуват третия ешелон, който е подходящ за захващане на кепок, шапки, шалове или друга подходяща дреха. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви!Пакетът включва 1 x закачалка за палта и шапки.

Подробности

Подобни продукти в категория