• Новинка
QBOMB Персонализирани Коледни Чорапи, Семеен Коледен Отглеждане с Потребителски име, 18 Бордо, цвят Слонова кост, Зелени Възли Коледни Чорапи, Украса за Коледно парти ?

QBOMB Персонализирани Коледни Чорапи, Семеен Коледен Отглеждане с Потребителски име, 18 Бордо, цвят Слонова кост, Зелени Възли Коледни Чорапи,

BGN 3.33
Налично
Налично

[Персонализирани коледни чорапи] : Изключителна коледни чорапи с индивидуални имена на незабравими коледни спомени, всеки може да се присъедини и да се насладите на персонализираните коледни чулками персонализирани с имената или някакъв текст (до 10 символа), за да предаде на коледа топлина.Моля, щракнете върху "Конфигуриране сега", за да създадете свой собствен подарък за вашите деца, близки и приятели!. [Размер на коледните отглеждане с потребителското име] : Голям размер с дължина 18 см и ширина 6 см.можете също така да попълните своя коледен отглеждане на малки допълнителни подаръци като изненада, като бонбони, бонбони, часовници, сгъваеми чанти, вратовръзки или малки парфюм.Само си представете викове, щастие и вълнение, когато си сладко момче и момиче коледа сутринта ще намерите коледни чорапи. [Висококачествени коледни чорапи] : Много дебели, с петна от трикотаж.Този дебел вязаный отглеждане е направена от меки плюшени прежда.Всеки вязаный на отглеждане се извършва ръчно, а го ширити равномерно, с петна от кабинковия лифт задължителни.Чорапи достатъчно силни, за да можете спокойно и лесно да ги затвори, след като ще неща в тях много коледни подаръци. [Идеалният коледен подарък] : Коледни чорапи, много меки и удобни.Цвят на коледните чорапи напълно отговаря на коледната атмосфера, те са идеални за украса на камината или на коледната елха.Традиционен дизайн ще ви напомня за незабравими път, когато си спомням. обичай коледни чорапи, ще стане добър избор за коледни подаръци. [Гаранция за качество коледни отглеждане на поръчка] : Преди пускането на поръчката, моля, вижте, верни ли стил и информация, които сте поръчали.Ако имате някакви въпроси относно нашите коледни чорапи за поръчка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Crochet коледни чорапи в изчистен класически стил и лесно украсяват.Можете да лесно да се мотае име тагове стикер на коледни чорапи.

Подробности

Подобни продукти в категория