• Новинка
6 Бр. Геометрични Шаблони за рисуване, много Многократна употреба Геометрични Мотиви, Тематични Набор от шаблони за рисуване върху Дървена Стена, Платно, Плочки, Ме?

6 Бр. Геометрични Шаблони за рисуване, много Многократна употреба Геометрични Мотиви, Тематични Набор от шаблони за рисуване

BGN 1.00
Налично
Налично

Какво ще получите : 6 броя творчески геометрични шаблони за рисуване в различни стиловеТе могат да помогнат в рисувах и създаване на по-интересна работа.Направете рисуването по-лесно и по-удобно. (Голям размер, 10,3 x 7 инча).Лесна употреба : Тези листове са подходящи за използване с баллончиками с бои, маркери, мелками, моливи или боя.Просто нанасяйте шаблон върху повърхността на предмета и затегнете го, след това раскрашиваете или раскрашиваете четка.След това можете да свали шаблон и да си поделку.След използването на тези шаблони може да се изплаква с вода.Надежден материал : Тези шаблони за рисуване, изработени от PET материал, здрава и надеждна, им е лесно да се съборят или да се деформира, те могат да се перат и да се използват многоразово, те са лесни за почистване, те са подходящи за продължителна употреба.Широко приложение : Тези листове са подходящи за diy проекти "Направи си сам" и могат да бъдат депонирани на повечето плоски повърхности, включително дърво, платно, плат, метал, мебели, стени, тефтери, подаръчни комплекти и др.Можете да покажете вашия любим фигура на повърхността на тези елементи.Разнообразие от различни форми шаблони отваря безкрайни възможности за създаване на различни артистични проекти с ръцете си, като например производството на дървени табели, оцветяване работи, декорация за дома и т. Използвайте ги, за създаване на документи в уникален стил, че е добър избор за семейството и приятелите, които обичат занаяти собствените си ръце.

Подробности

Подобни продукти в категория