• Новинка
Електрически Плот панел с 2 котлона 12 инча, Електрическа готварска печка, Cooksir с мощност 3000 W, 220-240 В, Вградена готварска печка с 9 нива на мощност, Управление дръжка, З?

Електрически Плот панел с 2 котлона 12 инча, Електрическа готварска печка, Cooksir с мощност 3000 W, 220-240 В, Вградена готварска

BGN 1.67
Налично
Налично

【Електрически плот панел с 2 котлона на висока мощност】Плот панел с висока мощност с 2 котлона с мощност 1800 W (7,9 инча) + 1200 W (6,5 инча)Електрическа готварска печка Cooksir отлично се справя с приготвянето на ястия в кухнята, от задушаване, докато заври, отговарящи на всички нужди в приготвянето на храната.Номинално напрежение е 220-240 v, 50/60 Hz с максимална изходна мощност 3000 Вата.Поради използването на високо напрежение, устройството няма да има вилици и не може да бъде директно свързан към домашната електрическата мрежа 110 V. Той трябва да бъде свързан към мрежата 240v. 【Отговаряйте ежедневно техники за готвене】 9 настройки нива на мощност, тя е ниво на отопление от малък огън до бързото завиране, точна и лесна смяна на температурата с помощта на електронни регулатори, се оставя да се готви, готви, пържи, да се бърка, да превключвате от един режим на друг по-малко нужда, което прави готвенето лесно и забавно. 【Плот панел е от черно матово стъкло】 Вграден електрически плот панел с плоча от черно матово стъкло, по-издръжлив и лесен за отглеждане, устойчиви на високи температури, изглежда класически и елегантен, предлага комбинация от стилен и класически за вашата кухня. (Хайде със стъргалка, за да помогнат в прибирането на реколтата). 【Безопасна плот панел с 2 котлона】Електрическа печка с мощност 3000 Вата с защита от прегряване и функции автоматично изключване.Всеки продукт е строго тествани преди пристигането на пазара, за да се гарантира 100% сигурност и да спечелят доверието на купувачите.Сертификати CE и FCC.Сигурен и удобен за използване.Можете да разчитате на нашите изключителни резултати през следващите няколко години. 【Съвместимост с всички прибори】Най-голямото предимство на електрически керамични плочи Cooksir преди индукционна печка е, че тя може да се използва с всяка тенджера.Можете да използвате всякакъв вид тиган или тиган, например, медни тенджери, тиган, прибори от неръждаема стомана, стъклена тенджера, тиган или керамичен тиган.Готварски панел има безопасни характеристики, което прави живота по-удобен и позволява пълноценно да се наслаждават на живота. 【Електрически плот панел с 2 котлона на висока мощност】Плот панел с висока мощност с 2 котлона с мощност 1800 W (7,9 инча) + 1200 W (6,5 инча).Електрическа готварска печка Cooksir отлично се справя с приготвянето на ястия в кухнята, от задушаване, докато заври, отговарящи на всички нужди в приготвянето на храната.Номинално напрежение е 220-240 v, 50/60 Hz с максимална изходна мощност 3000 Вата.Поради използването на високо напрежение, устройството няма да има вилици и не може да бъде директно свързан към домашната електрическата мрежа 110 V.

Подробности

Подобни продукти в категория