• Новинка
MASERA Чанта за съхранение на голям капацитет, с дръжка, Много по-Големи Чанти за съхранение, Сгъваема Чанта за съхранение под леглото, Кофа за съхранение на инструмен?

MASERA Чанта за съхранение на голям капацитет, с дръжка, Много по-Големи Чанти за съхранение, Сгъваема Чанта за съхранение под леглото, Кофа

BGN 2.33
Налично
Налично

?【Дишаща материя】 Чанта за съхранение, изработен от плат Оксфорд, която допринася за вентилация и защита на съхраняваните продуктиТой е здрав, без мирис, прахоустойчив, защитени от молци. ?【Голям капацитет】 Много голяма чанта за съхранение, която може да се използва за съхранение на завивки, дрехи, възглавници, ватирани одеала и т. може да се съхранява под леглото, в гардероба и в микробуса. ?【Дизайн дръжки】Две дръжки за чанти за съхранение са изработени от плътна тъкан и укрепени, за да се гарантира, че тя няма да падне, когато бъде изпълнен, а капацитетът ще се увеличи два пъти, без да причинява болка на вашите ръце. ?【Сгъваем】Чанта за съхранение може да се сгъва, когато не се използва, че е много подходящ за малки апартаменти и помещения с ограничено пространство. ?【За съхранение на неща, които не са подходящи за съхранение във вакуумни опаковки】Когато някои неща не са подходящи за компресиране, можете да изберете тази чанта за багаж, в която можете да запишете нещата, които трябва да се съхраняват, живи и здрави. ?【Дишаща материя】 Чанта за съхранение, изработен от плат Оксфорд, която допринася за вентилация и защита на съхраняваните продукти.Той е здрав, без мирис, прахоустойчив, защитени от молци. ?【Голям капацитет】 Много голяма чанта за съхранение, която може да се използва за съхранение на завивки, дрехи, възглавници, ватирани одеала и т. може да се съхранява под леглото, в гардероба и в микробуса. ?【Дизайн дръжки】Две дръжки за чанти за съхранение са изработени от плътна тъкан и укрепени, за да се гарантира, че тя няма да падне, когато бъде изпълнен, а капацитетът ще се увеличи два пъти, без да причинява болка на вашите ръце. ?【Сгъваем】Чанта за съхранение може да се сгъва, когато не се използва, че е много подходящ за малки апартаменти и помещения с ограничено пространство. ?【За съхранение на неща, които не са подходящи за съхранение във вакуумни опаковки】Когато някои неща не са подходящи за компресиране, можете да изберете тази чанта за багаж, в която можете да запишете нещата, които трябва да се съхраняват, живи и здрави.

Подробности

Подобни продукти в категория