• Новинка
Най-вероятно, Коледни Ризи За семейството, най-Вероятно, Коледни Ризи, Семейни Коледни Ризи, най-Вероятно, Семейни Коледни Ризи, най-Вероятно, Коледни Ризи За семейс?

Най-вероятно, Коледни Ризи За семейството, най-Вероятно, Коледни Ризи, Семейни Коледни Ризи, най-Вероятно, Семейни Коледни

BGN 3.33
Налично
Налично

100% ПамукПроизведено в САЩ.Само ръчно пране.Отлични ИДЕИ за ПОДАРЪК : Това е чудесен подарък за себе си или любимите си рожден Ден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Нова година, Свети Валентин, ден на бащата, ден на майката, годишнина.ПРИЛОЖИМИ СЛУЧАИ : Подходяща тениска, която може да се облича сам, или това е идеалния подарък за двойка.Идеален за булката и младоженеца, един приятел и една приятелка, съпруг и съпруга.Чудесен подарък за Свети Валентин, сватбени подаръци, подаръци за годишнина, подаръци за мама и татко, и си подаръци!.ДИЗАЙН И МОДА : Той ще бъде разработена и произведена в САЩ.Незаменим за всяка възраст къс ръкав, с кръгло деколте облегает фигура, като любимия на всички нас.Висококачествена дизайнерска печат.КАК да НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА : Изберете желания размер и цвят от падащото меню в дясно, след това натиснете бутона "Добави в количката". * Ако не сте сигурни в размер, моля, използвайте нашата таблица с размери на изображението на продукта, за помощ, за да сте сигурни, че получавате най-добрата възможна кацане.Не се колебайте да се свържете с нас с всякакви въпроси, ние ще се радваме да помогнем.Описание : Тениска ръчна изработка - дизайнерски цвят ще бъде черен или бял, в зависимост от избрания от вас цвят ризи. РАЗМЕР И цвят : Тези ризи са с размери унисекс, така че са подходящи както за мъже, така и за жени. Таблица размери и цветове са показани на снимките със списък. Изберете размер и цвят от падащи списъци. ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА : Завъртете дрехи отвътре навън, выстирайте в студена машинно измиване подобни цветове.Използвайте мек почистващ препарат, Без белина, Сушете в перална машина с ниско съдържание на мазнини, Не гладьте, ако декорировано, да Не се излага се дават на химическо чистене.

Подробности

Подобни продукти в категория