• Новинка
Гривна с Дифузер Етерично масло от 2 теми, Медальон с Дифузор за Ароматерапия от Неръждаема Стомана, Регулируем Маншет с 20 Цветни Подложки за Чашите, без Мирис, Пода?

Гривна с Дифузер Етерично масло от 2 теми, Медальон с Дифузор за Ароматерапия от Неръждаема Стомана, Регулируем Маншет с 20

BGN 2.67
Налично
Налично

【Здрав материал】 Гривна-медальон с дифузер етерично масло и верижка изработени от хипоалергенна хирургическа неръждаема стомана 316 L, здрава и гладка, не причинява алергии и не выцветающей 【По-голям избор】 Гривни-решетки се предлагат с 20 бр различни цветове, миещи и повторното използване на подложки за чашите, които ви позволяват да комбинирате различни етерични масла и дрехи, благодарение на което вашите гривни изглеждат по различен начин всеки ден. 【Регулируема верижка】 Гривни с ароматерапевтическим дифузер за жени, разработени с малко подвижни закопчаване, лесно се поставят и свалят от себе си, така че гривната се регулира, може да се регулира на дължина в зависимост от вашите предпочитания. 【Ефектен дизайн】 Красиви цветя и вълнообразни мотиви изглеждат красиви, изпълнени с романтична и младежка атмосфера, винаги ви донесе приятни усещания.Пухкава възглавнички в различни цветове правят гривни по-ярки и неповторими. 【Идеален подарък】 високо качество, Опаковани в подарък една кутия, неговата изискана ръчна изработка и уникален дизайн го правят подходящ като подарък за всички възрасти.Това може да бъде сладък подарък за вашето семейство /деца / приятелите на свети Валентин, ден на майката, ден на бащата, Коледа, рожден ден, ден на благодарността. 【Здрав материал】 Гривна-медальон с дифузер етерично масло и верижка изработени от хипоалергенна хирургическа неръждаема стомана 316 L, здрава и гладка, не причинява алергии и не выцветающей. 【По-голям избор】 Гривни-решетки се предлагат с 20 бр различни цветове, миещи и повторното използване на подложки за чашите, които ви позволяват да комбинирате различни етерични масла и дрехи, благодарение на което вашите гривни изглеждат по различен начин всеки ден. 【Регулируема верижка】 Гривни с ароматерапевтическим дифузер за жени, разработени с малко подвижни закопчаване, лесно се поставят и свалят от себе си, така че гривната се регулира, може да се регулира на дължина в зависимост от вашите предпочитания. 【Ефектен дизайн】 Красиви цветя и вълнообразни мотиви изглеждат красиви, изпълнени с романтична и младежка атмосфера, винаги ви донесе приятни усещания.Пухкава възглавнички в различни цветове правят гривни по-ярки и неповторими.

Подробности

Подобни продукти в категория