• Новинка
Усилвател на сигнала мобилен телефон Lintratek за дома и офиса в диапазон 2/4/5/12/17, с площ до 5000 Кв.. Фута, подобрява предаването на данни 4G LTE 3G GSM и гласов сигнал за различн?

Усилвател на сигнала мобилен телефон Lintratek за дома и офиса в диапазон 2/4/5/12/17, с площ до 5000 Кв.. Фута, подобрява предаването

BGN 167.99
Налично
Налично

Обхват на 700 Mhz (обхват на LTE 12 и 17) : използва AT & T, Verizon и T-Mobile само за поддръжка на 4 G LTE "Обхват на клетъчна комуникация" 850 Mhz (обхват на LTE 5) : стаи LTE обхвати, използвани само от AT & T и Verizon, предимно за пренос на глас 2 G и 3 G данни, като Straight Talk, американската клетъчна връзка, въпреки че и двете компании започват да се премине на LTE в този диапазон. "PCS Band" 1900 Mhz (LTE band 2) : използва всички четири основни телекомуникационни оператори за предоставяне на услуги на 2 G, 3 G и LTE 4 G (At & t, Verizon, Sprint, T-mobile, Straight Talk, U. 2100 Mhz "AWS Band" (LTE band 4) : използва T-Mobile, AT & T и Verizon само за поддръжка на 4 G LTE. Пристанище BTS усилвател на сигнала се свързва с външната антена.А на друг порт е свързан към вътрешната антена.Моля, не бъркайте порт. Моля, уверете се, че мястото, където можете да инсталирате външна антена, може да е чудесен сигнал в 3-4 бара. Външна антена вътрешна антена трябва да бъдат разделени конструктивни препятствия на разстояние не по-малко от 33 фута (например, на стената, преградни стени и т. Това е една от най-важните неща, които могат да повлияят на работата на усилвателя. Ако на дисплея бързо и постоянно мига, това означава, че външен сигнал слаб сигнал и нестабилна.Моля, регулиране на външната антена в състояние на оптимално за насочване на антената, или поставям го на по-високо място и се уверете, че тя може да стане добър сигнал с паник-бесилка.Ако лента на сигнала на дисплея на усилвателя са пълни, но сигнал на мобилен телефон изобщо не се засилва.Вие трябва да увеличи разстоянието между външна и вътрешна антена.Уверете се, че между тях няма отвори, като прозорци и врати.

Подробности

Подобни продукти в категория