• Новинка
овални легло за домашни любимци с дълги и трайни roller-валяк за боядисване с Подвижни двупосочна поставяне и Две допълнителни играчки-подложки (6X6 инча) кафяво-бежов ?

овални легло за домашни любимци с дълги и трайни roller-валяк за боядисване с Подвижни двупосочна поставяне и Две допълнителни

BGN 13.99
Налично
Налично

1 Ние използваме солидна плат Оксфорд за вътрешни и външни облицовки. Овална форма удобно заобикаля вашите домашни любимци, пълни с ролки обграждат с комфорт, възприемане на вашия домашен любимец по време на сън, конструкция, от една страна на по-малка височина позволява домашен любимец лесно да се влиза и излиза. Свалящ се и реверсивная конструкция поставяне, лесно за почистване.И възглавницата също са от твърда тъкан, от едната страна в бежов цвят, а от другата страна е кафяв, може да се използва. Има две допълнителни играчки-възглавници за вашите домашни любимци, носещи вашия домашен любимец е много забавно!, моля, обърнете внимание, че това е просто играчка, възглавница или малка възглавница, размер 6x6 инча, а не на обичайния размер възглавници за човека. на разположение три размера : M (26x20 см), L (34x27 см), XL (43x32 инча), идеални за домашни любимци от всички размери. Контрастен дизайн на цвят от кафяво до бежово, подходящ за спални, всекидневна и на всяко друго място, където има легло за домашни любимци. Машинно пране, лесно почистване.Описание възрастова група е : Всички етапи от живота. Ние използваме солидна плат Оксфорд за вътрешни и външни облицовки. Овална форма удобно заобикаля вашите домашни любимци, пълни с ролки обграждат с комфорт, възприемане на вашия домашен любимец по време на сън, конструкция, от една страна на по-малка височина позволява домашен любимец лесно да се влиза и излиза. Свалящ се и реверсивная конструкция поставяне, лесно за почистване.И възглавницата също са от твърда тъкан, от едната страна в бежов цвят, а от другата страна е кафяв, може да се използва. Има две допълнителни играчки-възглавници за вашите домашни любимци, носещи вашия домашен любимец е много забавно!, моля, обърнете внимание, че това е просто играчка, възглавница или малка възглавница, размер 6x6 инча, а не на обичайния размер възглавници за човека. на разположение три размера : M (26x20 см), L (34x27 см), XL (43x32 инча), идеални за домашни любимци от всички размери.

Подробности

Подобни продукти в категория