• Новинка
Държач за кухненски Прибори Y&ME YM, Дървена Кана за готвене, Поставка за кухненски Прибори С 2 Отделения Органайзер За съдове в фермер стил, Поставка за прибори в селс?

Държач за кухненски Прибори Y&ME YM, Дървена Кана за готвене, Поставка за кухненски Прибори С 2 Отделения Органайзер За съдове

BGN 8.42
Налично
Налично

【Голям държач за чинии】 Нашият голям държач за кухненски прибори 9Този държач за кухненски прибори в селски стил осигурява достатъчно място за цялата си посуда или прибори за хранене.В него има 2 отделни отделения за прецизно за съхранение на кухненските прибори. 【Задължителен органайзер за съдове за фенове на Friends】 Този органайзер за кухненски прибори в селски стил има същата печат, че и кана за кухненски прибори Моника на тв шоу Приятели.Използвайте го за ножове, Плешки, Клещи, Венчиков, Половников, Шумовок, овощечисток, открывалок за бутилки, трапезно сребро или за всяко друго кухненско тела, което искате да имате под ръка!. 【Добавете ръждив оттенък в декор за вашата кухня】Този глинено гърне за домашни прибори ще стане идеално декоративно украшение си на кухненски плотове.Този комплект съдове за готвене caddy перфектно се съчетава със стила на повечето ястия, създавайки уютен селски вкус, който със сигурност ще се насладите на никого!. 【Страхотна идея за подарък за всякакъв повод】 Този титуляр за кухненски прибори в селски стил ще се превърне в чудесна идея за подарък, буквално за всеки мъж и за всеки повод.Дайте го на близките на housewarming, Ден на майката или всеки друг специален ден и бъдете сигурни, че ще помнят за вашия избор!. 【Гарантирано качество】 Ние винаги отделяме специално внимание на качеството на нашите съдове.Ние предлагаме 100% сервизно обслужване в случай на възникване на някакви проблеми или не сте доволни от нашия продукт, моля, уведомете ни, без никакво колебание, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. 【Голям държач за чинии】 Нашият голям държач за кухненски прибори 9.Този държач за кухненски прибори в селски стил осигурява достатъчно място за цялата си посуда или прибори за хранене.В него има 2 отделни отделения за прецизно за съхранение на кухненските прибори. 【Задължителен органайзер за съдове за фенове на Friends】 Този органайзер за кухненски прибори в селски стил има същата печат, че и кана за кухненски прибори Моника на тв шоу Приятели.

Подробности

Подобни продукти в категория