• Новинка
EDERA Реквизит За Снимки на Новороденото, Бебешки Фотосесии, Перлени Ленти За Глава, Превръзка За Представляващи Момичета (цвят Слонова кост)

EDERA Реквизит За Снимки на Новороденото, Бебешки Фотосесии, Перлени Ленти За Глава, Превръзка За Представляващи Момичета (цвят Слонова

BGN 7.99
Налично
Налично

? Материал : украса от изкуствени перлиКрасива превръзка на главата за детска фотография. ? Размер : размер на новороденото бебе, регулируема лента в задната част.Добър избор на подпори, за да представляващи новородено бебе на снимки. ? Този великолепен аксесоар за коса - много романтична превръзка на главата за момичета. ? Превръзка на главата с добро качество, с красив дизайн идеален за снимки на бебето на всякакви специални поводи като рождения ден на детето, парти, детски душ или друг празник. ? В комплекта на всяка опаковка е включена лента за глава. ? Функция : реквизит за снимки на новороденото, бебешки фотосесии, позирование момичета на снимката, ленти за глава от изкуствена перла.Спецификация : Материал : изкуствена перла. Размер : размер на новороденото бебе, регулируема дължина завязки.Забележка : Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.Може да има някои цветови разлики между изображения и реални образци се дължи на различния интензитет на осветление.

Подробности

Подобни продукти в категория