• Новинка
Нископрофилен, вентилатор на тавана TGHSOJH с подсветка - Модерен вътрешен вентилатор на тавана скрит монтаж, 20-цолови вентилатори без остриета с led регулиране на ярко?

Нископрофилен, вентилатор на тавана TGHSOJH с подсветка - Модерен вътрешен вентилатор на тавана скрит монтаж, 20-цолови вентилатори без остриета

BGN 1.67
Налично
Налично

✅【Съвременните вентилатори 2 в 1 дизайн】Модерен нископрофилен тавана вентилатор с led подсветка за даване на домашния интериор стил и вдъхновениеНе е необходимо закупуване на допълнителни лампи. ✅【ДОПЪЛНЕНИЕ и дистанционно управление】 6 настройки на скоростта и синхронизиране на вашите фенове, а също така плавно потъмняване на светлинния поток - всичко това е благодарение на удобството лесно за използване на дистанционното управление (включени в комплекта) или приложение (трябва да изтеглите приложението). ✅【Умен вътрешен вентилатор на тавана】Традиционните отворени lobed вентилатори представляват опасност за сигурността.Този вътрешен вентилатор на тавана е по-безопасно от традиционните вентилатори и е по-подходяща за легла-на тавани и ниски тавани.В същото време той има приятна светлина 3000 До, средна-бял 4500 К, студено бяло 6000 К и регулировка на яркостта, за да отговори на различните нужди. ✅【Енергоспестяващ и защитава очите led източник на светлина】Изходна яркост от съвременните вентилатори включва led лампа с мощност 30 Вата, което се равнява на традиционните десет лампочкам мощност от 400 Вата (40 W една), потолочным светильникам с нажежаема жичка (което се равнява на икономия на енергия на 90%).Обновената версия на led крушки с регулируема яркост осигурява по-голяма икономия на енергия.Осигурява мека, не бликующий led източник на светлина и приятен за окото. ✅【Лесна инсталация】вентилатор на тавана, за скрит монтаж - Повечето функционални детайли, сглобени и завинтва директно към тавана, включително всички монтиране отдел оборудване, което ви позволява бързо и лесно да инсталирате (инструкция за монтаж, приложени).Посока на часовниковата стрелка предвижда охлаждане, а посоката на часовниковата стрелка - циркулация на въздуха. Модерен вентилатор на тавана 110 с подсветка, за скрит монтаж, подходящ за спални, кабинет, дневна и трапезария с 10-20㎡ и т.

Подробности

Подобни продукти в категория