• Новинка
Препарат за почистване на гориво G17 - Bafu G17 за автомобили, Препарат за почистване на двигателя на G17, G17 Fuel Power, 65 мл препарат за почистване на гориво G17, Просто управлен?

Препарат за почистване на гориво G17 - Bafu G17 за автомобили, Препарат за почистване на двигателя на G17, G17 Fuel Power,

BGN 3.00
Налично
Налично

1 Ефективност и защита : Присадка за гориво почиства инжектори, карбуратори, клапани и горивната камера от натрупвания с помощта на мощна концентрирана смес от висока температура и ниски температури почистващи препарати. Ефективно изгаряне на гориво : работа с газ, която подобрява стабилността на бензин, като едновременно с намаляване на образуването на смола и лак. Спестете по-скъпата горивна система : редовно да прекарвате настройка на гориво, изпускателната системи, по-чист двигател, намалява разхода, по-висока ефективност. Лесна за използване, няма нужда да разглобявате, добавяйте пречистване директно в резервоара за гориво. Високо качество на услугата : Ако имате някакви въпроси по време на използването на този продукт след покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа.Параметри : Съдържание нето : 65 мл; 200 мл; Срок на годност : 3 години; Начин на съхранение : да се съхранява на хладно и сухо място; Осъществяване включва : 3 бр. * пречистване на гориво G17-Bafu G17 за автомобили (65 мл, или 1 бр. за пречистване на гориво G17 - Bafu G17 за автомобили (200 мл) Забележки : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни монитори и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви за разбирането.

Подробности

Net Content:
65ml; 200ml;
Shelf life:
3 years;
Storage method:
store in a cool and dry place;
Package included:
3Pcs * G17 Fuel Cleaner - Bafu G17 For Cars(65 ml or 1PCS G17 Fuel Cleaner - Bafu G17 For Cars(200 ml) :
Observation:
1. Due to manual measurement, please allow 1-5g/1-2cm difference. :
2. Due to different monitors and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you for understanding. :

Подобни продукти в категория