• Новинка
Титуляр кутии за Салфетки с Пружина Тенис на Стенен Калъф За кутии за салфетки диспенсер за извличане на Хартия за дома (D, Светло сиво)

Титуляр кутии за Салфетки с Пружина Тенис на Стенен Калъф За кутии за салфетки диспенсер за извличане на Хартия за дома (D,

BGN 2.33
Налично
Налично

Кутия за салфетки има вътрешна пружинную конструкция, която позволява непрекъснато и лесно издърпване на хартияТази кутия-държач за кърпички може да се сложи на масата, както и лесно да инсталирате на стената или под масата.Лесно извадете и покрийте дъното на кутия за салфетки, за да я напълня с нови кърпички.Му лесно петно, но лесно се мият. предназначен за използване при всякакви условия.Кутия за салфетки има вътрешна пружинную конструкция, която позволява непрекъснато и лесно издърпване на хартия.Тази кутия-държач за кърпички може да се сложи на масата, както и лесно да инсталирате на стената или под масата.Лесно извадете и покрийте дъното на кутия за салфетки, за да я напълня с нови кърпички.Му лесно петно, но е лесно да се измие, той е предназначен за използване при всякакви условия.Материал : PET, ABS, изкуствена кожаприменяемое хартиена кърпа размер : В рамките на 20.7 cm Occasion : Къща, офис и т. Размер на опаковката : 21*11.39 Тегло на опаковката : 300 г / 0,66 килограм В комплекта са включени : 1 кутия за салфетки. (с изключение на други експонати) Забележка : 1. Действителния цвят на продукта може да се различават малко от цвета, показан на снимката, се дължи на различни ефекти дисплей и осветление. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение в измерването на 0,1-2 см. се Използва за съхраняване на хартиени кърпи за ваше удобство.

Подробности

Подобни продукти в категория