• Новинка
KJHD Баланс диск Дъска Подложка Гумена Масажна топка за Краката на Мат За Фитнес Симулатори Твистер Фитнес Зала, Йога Балансировочная дъска (Цвят: F)

KJHD Баланс диск Дъска Подложка Гумена Масажна топка за Краката на Мат За Фитнес Симулатори Твистер Фитнес Зала, Йога Балансировочная

BGN 3.33
Налично
Налично

Нескользящая текстурирани повърхност осигурява максимална стабилност и допълнителна здравинаДъски за фитнес отлични за пеша от страна в страна, назад-напред, стрии и колоездене.Съживете баланс, координация и гъвкавост.Едновременно воздействуйте към централната част на тялото и укрепване на нея. Нескользящие дръжки в горната част на диска държат на краката си място по време на тренировка. Нескользящая текстурирани повърхност осигурява максимална стабилност и допълнителна здравина.Дъски за фитнес отлични за пеша от страна в страна, назад-напред, стрии и колоездене.Съживете баланс, координация и гъвкавост.Едновременно нацеливайтесь към централната част на тялото и укрепване на нея. Нескользящие дръжки в горната част на диска държат на краката си място по време на тренировка.Балансировочные дъски помагат за подобряване на основната сила, координация, поза и равновесие.Чудесно за различни упражнения, включително лицеви опори, апликации и пози равновесие стои.А също и на целенасочени упражнения за засилване на определени мускули, връзки, сухожилия и стави.Тежкотоварни строителство в долната част, с висока носеща способност.Материал : PVC Размер : 33 см диаметрецвет : синьо, червено, лилаво, розово, жълто, сиво, черно, зелено Материал : АБЅПродукты включват : 1 X балансировочная дъска Бележки : 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж.

Подробности

Подобни продукти в категория