• Новинка
cabilock 4 бр. на Електронен Органайзер за кабелна Организатор за Пътуване, чанти, Калъфи, Електронни Аксесоари, Калъфи за Носене, Преносими калъфи за монети за Кабелна ?

cabilock 4 бр. на Електронен Органайзер за кабелна Организатор за Пътуване, чанти, Калъфи, Електронни Аксесоари, Калъфи за Носене, Преносими

BGN 3.00
Налично
Налично

Изработен от безопасен и лек материал, здрав и практичен, лесно е деформиран и да избледняват идеално за пътуване, почивка, бизнес пътувания, организация на работния плот и т., Оборудван с гладка цип, лесно се затваря и се отваря, лек и преносим.Отличен подарък за любителите на колекционерска часа, за да се съхранява въжета за часа, ще им се хареса.Отличен за организация переодеваний, зарядни кабели, слушалки и други дребни елементи.Изработен от безопасен и лек материал, здрав и практичен, лесно е деформиран и да избледняват. идеално за пътуване, почивка, бизнес пътувания, организация на работния плот и т., Оборудван с гладка цип, лесно се затваря и се отваря, лек и преносим.Отличен подарък за любителите на колекционерска часа, за да се съхранява въжета за часа, ще им се хареса.Отличен за организация переодеваний, зарядни кабели, слушалки и други дребни елементи.Описание търсите професионална, достъпна на цена чанта за съхранение на кабела?Търсите твърда чанта, която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако е така, то нашата професионална чанта за съхранение на кабела трябва да отговарят на вашите нужди.Изработен от устойчив материал, не е лесно да изчезне и да избледняват, разполага с достатъчно капацитет в употреба, ще е добре да ви служи.Характеристики - Цвят : случаен цвят, Материал : найлон Размер : 10. 38 инча, - е Изработен от безопасен и лек материал, здрав и практичен, лесно е деформиран и избледняват.- Оборудван с гладка цип, лесно се затваря и се отваря, лек и преносим.- Отличен за организация переодеваний, зарядни кабели, слушалки и други дребни елементи.- Отличен подарък за любителите на колекционерска часа за съхранение на ремъците за часа, ще им се хареса. - идеален за пътуване, почивка, бизнес пътувания, организация на работния плот и т. Предпоставка включва 4 x чанта за съхранение.

Подробности

Подобни продукти в категория