• Новинка
Кутия за салфетки Одноплатная Ретро Резбовани Кутия За Салфетки с шипове и секретни Конструкция За Всекидневна Домакински Кутия за хартия (A, 23 * 13 * 10 см)

Кутия за салфетки Одноплатная Ретро Резбовани Кутия За Салфетки с шипове и секретни Конструкция За Всекидневна Домакински Кутия за хартия

BGN 2.67
Налично
Налично

1 Продуктът е тънка работа, изискана дърворезба и изящна изработка производство. Чисто полиран ръчно дърво се получава гладка и нежна. Врезная и шипове дизайн правят продукта по-здрав. Гравиране на класически мотиви от цветя и птици изглежда по-благоприятно и празнично. Полиран ръчно на допир материал, елегантен и удобен. Продуктът е тънка работа, изискана дърворезба и изящна изработка производство. Чисто полиран ръчно дърво се получава гладка и нежна. Врезная и шипове дизайн правят продукта по-здрав. Гравиране на класически мотиви от цветя и птици изглежда по-благоприятно и празнично. Полиран ръчно на допир материал, елегантен и удобен. Продуктът е тънка работа, изискана дърворезба и изящна изработка производство. Чисто полиран ръчно дърво се получава гладка и нежна. Врезная и шипове дизайн правят продукта по-здрав. Гравиране класически цветя и птичи модели изглежда по-благоприятно и празнично. Ръчно полиране на пипане е гладък и удобен Материал : червено сандалово дърво Размер : 23*13*10 см Цвят : като на изображенииупаковка включва : 1 кутия за салфетки (други стоки в комплекта не са включени) Съвет : Моля, оставяйте малко отклонение от ръчно измерване.Поради разликите между монитора, изображението може да не отразяват действителните цветове на продукта.Моля, обърнете се към самия продукт.Използва се за съхранение на хартиени кърпи за ваше удобство.

Подробности

Подобни продукти в категория