• Новинка
Гистоакриловые Страхотни Градински Статуи за Външна декорация, Фигурки на Ангели от Слънчевите Светлини, Водоустойчив Скулптура от Смола, за Двора, Декорация на д?

Гистоакриловые Страхотни Градински Статуи за Външна декорация, Фигурки на Ангели от Слънчевите Светлини, Водоустойчив Скулптура

BGN 23.99
Налично
Налично

✬【Атрактивна украса на градината】:Малък ангел държи поливане, и слънчеви гирлянди летят като падащи звезди, като за поливане на лехаТази градина статуетка се вписва идеално в естествени пространства като градини, дворове, задните дворове, басейни, зелени площи, подпрозоречни первази, цветни лехи и поставки за растения, което прави вашата градина по-привлекателна. ✬【Спестяване на енергия и хранене на слънчеви батерии】:Скулптура на слънчев ангел, задвижван от слънчева енергия, без никакви кабели или външни електричество, необходимо.Градинска статуя, осветена вграден сензор за осветеност, който може автоматично да светне през нощта и се презареждат в рамките на деня. (Забележка : Дръжте ключа на база на статуята на ангела е в положение "ВКЛЮЧЕНО", за да изложи на слънчев панел изложени на пряка слънчева светлина. ✬【 Топли подаръци】: Прекрасен начин на градински статуи харесва на всички.Това е и най-добрият подарък за вашето семейство и приятели за Ден на майката, рождени Дни, Коледа, Деня на благодарността и Housewarming.Осветителни тела под формата на слънчеви фигури ще станат привлекателни за декорация на плота, цветове, цветни лехи, тераси, двор. ✬【Защита от атмосферни влияния и дълготрайност】: Градинска статуя е направена от устойчив полимер материал и раскрашена ръчно в ярки цветове.Осветителни тела solar figurine имат клас на водоустойчивост IP44.Тъй като всеки детайл е изработен от издръжлив смола и ръчно боядисана с трайна uv устойчиви боя, градински статуи на ангели стават здрави и издръжливи. ✬【Гаранция за 100% удовлетвореност 】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, нашият опитен екип за обслужване на клиенти отговори в рамките на 24 часа.Тази декоративна статуетка за улица предоставя гаранция за замяна или връщане в рамките на 120 дни, без риск. ✬【Атрактивна украса на градината】:Малък ангел държи поливане, и слънчеви гирлянди летят като падащи звезди, като за поливане на леха.Тази градина статуетка се вписва идеално в естествени пространства като градини, дворове, задните дворове, басейни, зелени площи, подпрозоречни первази, цветни лехи и поставки за растения, което прави вашата градина по-привлекателна. ✬【Спестяване на енергия и хранене на слънчеви батерии】:Скулптура на слънчев ангел, задвижван от слънчева енергия, без никакви кабели или външни електричество, необходимо.Градинска статуя, осветена вграден сензор за осветеност, който може автоматично да светне през нощта и се презареждат в рамките на деня. (Забележка : Дръжте ключа на база на статуята на ангела е в положение "ВКЛЮЧЕНО", за да изложи на слънчев панел изложени на пряка слънчева светлина. ✬【 Топли подаръци】: Прекрасен начин на градински статуи харесва на всички.

Подробности

Подобни продукти в категория