• Новинка
3 Опаковане на коледни гирлянди, само на 300 led, 99 метра медни проводници, гирлянда, с осветление, Таймер, 8 режима на работа, Дистанционно Водоустойчиви, Работещи на ба?

3 Опаковане на коледни гирлянди, само на 300 led, 99 метра медни проводници, гирлянда, с осветление, Таймер, 8 режима на

BGN 9.99
Налично
Налично

Дължина 33 метра (разстоянието осветление е 4 инча, и 100 led крушки на венец Студен бял / топло бял / многоцветен в три варианта. Източник на захранване от батерията 3 AA, вилица, не се изисква, няма ограничение в пространството, подходящ за мобилен и външна употреба.IP44 Водоустойчив.Материал : PVC + медна жица + електронни компоненти. 10 м, 100 лампа от медна тел струнен лампа * 3. Дистанционно управление *3. [3 опаковане на коледни гирлянди от медни проводници] Опаковка от 3 части, всяка от 33 фута 100 led приказни коледни гирлянди, общо 99 фута 300 светодиода.Изработен от гъвкава сребърно-медна тел, лесно можете да създадете желаните от вас форми. [Таймер, дистанционно управление и функция за затъмняване] С помощта на безжично дистанционно управление с дължина 26,2 метра удобен за инсталиране таймер за 6 часа за автоматично включване и 18 часа изключване за всеки ден, както и регулиране на нивата на яркост.Например, вие го е включена в 6 часа вечерта, светлината ще бъде изключен в 12 часа през нощта до следващите 18 часа, и цикълът да се повтори. [ 8 режими и функция памет] Използвайте дистанционно управление или бутон на отделението за батерията, за да преминете 8 режима (разход, вълна, последователен, бавен блясък, преследване / светкавица, бавно отслабване, светкавица и постоянно включване).Благодарение на функцията памет автоматично се запомня последната настройка след изключване на захранването, повторен отменя не се изисква.Не се притеснявайте за това, че коледа светлина е твърде висока, за да може да се контролира. [Водоустойчива и работи на батерии] Вилица не се изисква за всяка гирлянди изисква 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени).Лесно се инсталира навсякъде, е водоустойчив както за вътрешни, така и за външна коледна украса. [Украса с коледни гирлянди] Коледни гирлянди за коледната елха, на парти по случай рожден ден, сватба, градина, фотостены, една етажерка, отвора на вратата, на перваза на прозореца, празник, представяне, ресторант, спалня, коледна украса на закрито и на открито. [3 опаковане на коледни гирлянди от медни проводници] Опаковка от 3 части, всяка от 33 фута 100 led приказни коледни гирлянди, общо 99 фута 300 светодиода.Изработен от гъвкава сребърно-медна тел, лесно можете да създадете желаните от вас форми. [Таймер, дистанционно управление и функция за затъмняване] С помощта на безжично дистанционно управление с дължина 26,2 метра удобен за инсталиране таймер за 6 часа за автоматично включване и 18 часа изключване за всеки ден, както и регулиране на нивата на яркост.Например, вие го е включена в 6 часа вечерта, светлината ще бъде изключен в 12 часа през нощта до следващите 18 часа, и цикълът да се повтори. [ 8 режими и функция памет] Използвайте дистанционно управление или бутон на отделението за батерията, за да преминете 8 режима (разход, вълна, последователен, бавен блясък, преследване / светкавица, бавно отслабване, светкавица и постоянно включване).

Подробности

Подобни продукти в категория