• Новинка
Hemoton 3 бр. Кутия за Таблетки, Кутия За Съхранение на Открито, Пътни Лекарства, пожарогасител, Аптечка за Пътуване, Ключодържател, Държач за Хапчета, Флакон за Оцелява?

Hemoton 3 бр. Кутия за Таблетки, Кутия За Съхранение на Открито, Пътни Лекарства, пожарогасител, Аптечка за Пътуване, Ключодържател,

BGN 8.18
Налично
Налично

Ръчен предпазител за лекарства : Метален флакон за хапчета е изработена от пластмаса и е безопасна за ползванеКлючодържател-държач за таблетки от месинг : той е толкова лек и малък, че можете да го носите със себе си навсякъде, идеално за пътуване.Алуминиев калъф за таблетки : - Подвесное пръстен за удобство за носене, удобно и практично.Пътен органайзер за таблетки : Подвесное пръстен за лесно пренасяне, удобен и практичен. Калъф за съхранение : в него могат да се съхраняват лекарства за извънредни ситуации.Ръчен предпазител за лекарства : Метален флакон за хапчета е изработена от пластмаса и е безопасна за ползване.Ключодържател-държач за таблетки от месинг : той е толкова лек и малък, че можете да го носите със себе си навсякъде, идеално за пътуване.Алуминиев калъф за таблетки : - Подвесное пръстен за удобство за носене, удобно и практично.Пътен органайзер за таблетки : Подвесное пръстен за лесно пренасяне, удобен и практичен. Калъф за съхранение : в него могат да се съхраняват лекарства за извънредни ситуации.Осъществяване списък 3 x калъф за хапчета Характеристики - Цвят : Златен алуминиев чантата си. - Материал : Латунная кутия за спешни таблетки. -Добра работа с дръжка за ключове, преносим и практичен кутия за таблетки. - Това може да бъде вашата таблетка от и, винаги можете да вземете пресни хапчета и се сбогува с организатора за влажни таблетки. - Добър подарък за вашето семейство и приятели, които обичат активната почивка, и им се радвате на този ключодържател от хапчета. - Това може да бъде метален контейнер за съхранение и ежедневна употреба лекарства в домашни условия. - С помощта на месинг материал и изящна изработка производство, здрави и издръжливи, за да се използва в продължение на целия срок на служба на ключодържател-хапчета.Описание на продукта контейнерът е Изработен от качествен хранителен материал, с малки размери, леки и преносими за носене на ръка, отличен за стягане, висока температура, висока якост и лесно се поддава на корозия.

Подробности

Подобни продукти в категория