• Новинка
Спортни къси Панталони TOCART За жени, Подтягивающие задните части, къси Панталони за Свещеници С Висока Талия, Дрехи За Танци На един стълб, Тренировъчен Костюм За Йо?

Спортни къси Панталони TOCART За жени, Подтягивающие задните части, къси Панталони за Свещеници С Висока Талия, Дрехи За Танци На един стълб,

BGN 39.39
Налично
Налично

87% полиамид, 13% ликраИздърпайте закопчалка. ?【МАТЕРИАЛИ】- Найлон и ликра с висока еластичност, меки и дишащи. ?【Дизайн : Висока талия, контрол на корема, стягане на бедрата】- Широк колан за корекция на фигурата с висока талия и контрол на корема.Уникален силует отстрани и дизайн с висока талия ще отпусне от тълпата. ?【ОПРЕДЕЛЯНЕ на ИЗПОЛЗВАНЕТО на】 - Добра екипировка, за фестивала и танци на един стълб.Секси лифтинг на задните части, за подобряване на тренировка.Подходящ подарък. ?【НАШАТА УСЛУГА】 - Изпълнение на поръчки, бърза и стабилна услуга за доставка.Ние ви предлагаме възстановяване в рамките на 30 дни, ако по някаква причина не сте доволни. ?【Инструкции за опаковки и продукти за грижа】 -В това число 1 бр. къси панталони с отворен гръб.Машинно пране със студена вода.Ютия с ниска температура.

Подробности

Подобни продукти в категория