• Новинка
Пижами за кучета за малки Кучета, Пижами за момичета, момчета, Кученца, ританки за домашни любимци, Чаена чаша за чихуахуа, йоркширски Териери, на Сладко-Мек Материа?

Пижами за кучета за малки Кучета, Пижами за момичета, момчета, Кученца, ританки за домашни любимци, Чаена чаша за чихуахуа, йоркширски Териери,

BGN 3.00
Налично
Налично

【 XS 】 Гърдите 12,20 инча, шия 7,87 инча, дължина на гърба 7,87 инчаМоля измерете дължината на гърдите и гърба на кучето си, преди да поръчате. 【 Материал 】 Тези тела за кученца са изработени от висококачествена памучна тъкан, мека и удобна за носене вашия домашен любимец, приятна за кожата и лека, която осигурява комфорт на вашия домашен любимец. 【Отличен дизайн】 Сладка пижама за кучета с принтом жълти патици, тази мека пижама за домашни кучета е еластична и гъвкава, опъната по цялото тяло, а не по дължината си, дава кучето си достатъчно място, за да пее или покакать, пижами за кучета с дизайн на пуловера, лесно се побира и се отстранява. 【 Сцена 】 Тези меки тела за кучета са идеални за сън, ежедневни чорапи, пътуване или партита и т. Те могат също така да се превърне в топло подарък за любимата си куче, което му придава сладък вид. 【 Подходящи сортове 】 Гащеризон за кучета чихуахуа модерни цветове с принтом е подходящ за всички видове кучета, зимни дрехи за кучета порода чихуахуа - померан - мопсчетата - малтийски-кученце shih дзъ - пудел - мини дакел - мальтипу -кученце бостън-териер-йоркширски териери-една и пудел-кученце френски булдог -миниатюрен пудел-мин пин и така нататък. дрехи за момиченца, дрехи за кучета в чаена чаша, зимни дрехи за кучета, дрехи за малките породи кучета шнауцер-териер, женски дрехи за малки кучета, скъпа дрехи за кучета мопс, шитцу, тини, ропа двойка перрос пекеньос. 【 XS 】 Гърдите 12,20 инча, шия 7,87 инча, дължина на гърба 7,87 инча.Моля измерете дължината на гърдите и гърба на кучето си, преди да поръчате. 【 Материал 】 Тези тела за кученца са изработени от висококачествена памучна тъкан, мека и удобна за носене вашия домашен любимец, приятна за кожата и лека, която осигурява комфорт на вашия домашен любимец. 【Отличен дизайн】 Сладка пижама за кучета с принтом жълти патици, тази мека пижама за домашни кучета е еластична и гъвкава, опъната по цялото тяло, а не по дължината си, дава кучето си достатъчно място, за да пее или покакать, пижами за кучета с дизайн на пуловера, лесно се побира и се отстранява.

Подробности

Подобни продукти в категория