• Новинка
Метален държач за телефон/таблет OHITEC за тежки условия на работа, Универсално закрепване за мобилен телефон и смартфон, Мързелив Скоба с въртене на 360 °, стяга за гъш?

Метален държач за телефон/таблет OHITEC за тежки условия на работа, Универсално закрепване за мобилен телефон и смартфон, Мързелив Скоба

BGN 14.93
Налично
Налично

【Съвместим с повечето телефони / таблети】Скоба поддържа устройства с ширина / дължина 4,7-8,8 инча (12-22 см) и дебелина до 0,6 инча (1,5 см)Съвместима с устройства с диагонал на екрана 4-13,5 инча, като i Pad Pro, i Pad mini, i Pad Air, i Phone, Kindle, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia, Acer, Fuhu Nabi, детски таблет Leapfrog, IRULU, Xperia Z3 A, Google Pixel XL, Lumia и т. може да се регулира Лесно и се задържа на правилното положение с помощта на винтове.Добре е да използвате в хола, спалнята, кухнята, офиса, във фитнеса и т. на Базовия скоба за елементи с дебелина от 0 до 2,17 инча е съвместим с повечето писмени маси, тумбочек, изголовий легла. 3-секционни лост и гъвкав механизъм за завъртане "гъши врат" позволяват лесно да поставите телефон / таблет на идеално разстояние и под идеален ъгъл за лесно гледане. 【Стабилен】 е Изработен от здрава алуминиева сплав.Постоянен долната скоба, регулируеми винтове и висококачествени система предотвратяват разклащане и запазват стабилност. 【Съвместим с повечето телефони / таблети】Скоба поддържа устройства с ширина / дължина 4,7-8,8 инча (12-22 см) и дебелина до 0,6 инча (1,5 см).Съвместима с устройства с диагонал на екрана 4-13,5 инча, като i Pad Pro, i Pad mini, i Pad Air, i Phone, Kindle, Samsung Galaxy Tab, Sony Xperia, Acer, Fuhu Nabi, детски таблет Leapfrog, IRULU, Xperia Z3 A, Google Pixel XL, Lumia и т. може да се регулира Лесно и се задържа на правилното положение с помощта на винтове.Добре е да използвате в хола, спалнята, кухнята, офиса, във фитнеса и т. на Базовия скоба за елементи с дебелина от 0 до 2,17 инча е съвместим с повечето писмени маси, тумбочек, изголовий легла. 3-секционни лост и гъвкав механизъм за завъртане "гъши врат" позволяват лесно да поставите телефон / таблет на идеално разстояние и под идеален ъгъл за лесно гледане. 【Стабилен】 е Изработен от здрава алуминиева сплав.Постоянен долната скоба, регулируеми винтове и висококачествени система предотвратяват разклащане и запазват стабилност.

Подробности

Подобни продукти в категория