• Новинка
Sutuo Home Мраморни Бели Прозрачни Завеси с Дължина 84 инча, Разпечатки от Златно Фолио с Метален Блясък, Декор за самотата На полето, Чиста Покривка, на Пара 2 Панели, Ком?

Sutuo Home Мраморни Бели Прозрачни Завеси с Дължина 84 инча, Разпечатки от Златно Фолио с Метален Блясък, Декор за самотата На полето,

BGN 2.33
Налично
Налично

【Готови】 прозрачни завеси Sutuo Home са изработени от 100% висококачествен полиестерВ комплекта са включени 2 панели, всеки панел е с размери ширина 52 инча и дължина 84 инча.Топ 3-инчов дизайн на джоба за въдици, подходящи за повечето удочек, му е лесно да се мотае. 【Принт златно фолио】 Тези необичайни прозрачни завеси с мрамор модел, нанесен на бронзов фолио, привнасят в стаята си с модерни и модерен усещания. 【Абсолютна поверителност】 Тези ефирни завеси запазват неприкосновеността на личните ви данни, което позволява да се проникне известно количество светлина.Освен това, той е въздушен, предавателни въздух, и ви позволява да дишат чист въздух изпълва вашия дом. 【За различни поводи】 Луксозен начин с малко тропически стил.Те могат да бъдат украсени в спалнята, хола, трапезарията, кухнята, детската стая, в офиса, в стила на Хелоуин и т. 【Лесно грижа】 : Машинно пране в хладка вода препоръчва се ръчно пране. нежен цикъл, да не се избелва, може да се глади при ниска температура.Моля, съобщете ни чрез, ако имате някакви проблеми с тези продукти.Ефирни завеси Sutuo Home със златисто бронзов принтом от фолио ще топъл домашен украса на вашите прозорци.Лек прозрачен плат може да пропуснете слънчеви отблясъци, тя пропуска в стаята си на естествена светлина и свеж въздух, запазване на вашите помещения са светли и цветя, без да се притеснявате за изяви навън.Изработен от лека висококачествена полиестерна тъкан.Използва модерна технология за печат златно фолио.Топ 3-инчов джоб за щанги, лесен за инсталиране и преместване.Допълнителен размер : 52 "Wx 63" L", 52 "Wx 84"L", 52 "Wx 96"L", 52 "Wx 108" L. Всяка опаковка се предлага под формата на 2 панели.Естествено усещане за вертикално.Няма свободни нишки.Висококачествени шевни конци ръчно изработени и линии.Метални модели от златист мрамор правят стаята по-светла и фантастично.Уникален дизайн, съчетаващ в себе си модерен и елегантен стил.

Подробности

Подобни продукти в категория